АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Електрошок - фенер Flash Stun black "Mace"

69,00 лв.
Изчерпан
Фенер и електрошок в едно Flash Stun Mace
Характеристика
Sku 803260
Марка Mace
Mace

 От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Американската фирма Mace осигурява удобството от комбинацията между LED фенер и електрошок в едно. Свръх яркото LED фенерче е перфектно за вечерни разходки, а електрошока за зашеметяване осигурява надеждна самозащита при необходимост. Разполага с висококачествена акумулатрона батерия. Тялото му е изробетено от висококачествена алуминиева сплав. Предлага се в комплект с калъф за носене, ремък и захранващ кабел.

БЕЗОПАСНОСТ:
Електрошока за зашеметяване от една секунда или по-малко ще предизвика болка и незначителни мускулни контракции. Зашеметяването на нападателя за една до две секунди ще предизвика спазми и замаяно психическо състояние. Зашеметеният нападател за три до пет секунди ще предизвика в него загуба на баланс и контрол на мускулите. Не продължавайте да зашеметявате нападател след като сте в състояние да избягате в безопасност.

Спецификации:


Изработен от алуминиева сплав
Захранващ кабел
Ремък за носене
Акумулаторна батерия с голям капацитет
Размери: 17,1 х 3,6 cm
Тегло: 178 g

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)