АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Чанта за оръжие Umarex Carry Waistbag Holster

55,00 лв.
Наличен

Чанта за кръста за оръжие Umarex Carry Waistbag Holster

Количество
Характеристика
Sku 520628
Марка UMAREX

Този скрит кобур за носене е изключително практично средство за предпазване на оръжието от поглед. Създаден да побира настоящи служебни пистолети и стандартни револвери с дължина на цевта до 4 инча, той е оформен като нормална чанта за кръста и не пречи на използването на пистолета по никакъв начин.

Основната чанта има две регулируеми презрамки с велкро затваряне. Едната може да се регулира с велкро според размера на пистолета, а лентата за пълнителя е еластична лента, която може лесно да държи двуредови пълнители. Голямата велкро повърхност в основнато отделение ви позволява да регулирате и двете ленти за различни размери на оръжието и да обърнете чантата за носене с лява ръка.

Една специална функция е разделът за бърз достъп до основното отделение. В нормално състояние двупосочният цип е затворен (транспортен режим). За по-добра готовност можете да издърпате накрайника през ципа, така че да може да се отвори с бързо издърпване надолу (режим на готовност).

Допълнително място за съхранение се осигурява от отделение с три еластични ленти (например за резервни пълнители) и отделение за документи. Предлага се с вграден колан за кръста и подвижен еластичен колан за бедрата. Може да се носи и на рамо. Двупосочен цип на основната чантичка с капси за катинар. С велкро повърхност за лепенки.

Ask us what you need to know and we will publish it here!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)