umarex
SKU
520628

Чанта за оръжие Umarex Carry Waistbag Holster

Чанта за кръста за оръжие Umarex Carry Waistbag Holster

Наличен
59,00 лв.
  • Марка: umarex

Този скрит кобур за носене е изключително практично средство за предпазване на оръжието от поглед. Създаден да побира служебни пистолети и стандартни револвери с дължина на цевта до 4 инча, той е оформен като нормална чанта за кръста и не пречи на използването на пистолета по никакъв начин.

Основната чанта има две регулируеми презрамки с велкро затваряне. Едната може да се регулира с велкро според размера на пистолета, а лентата за пълнителя е еластична лента, която може лесно да държи двуредови пълнители. Голямата велкро повърхност в основнато отделение ви позволява да регулирате и двете ленти за различни размери на оръжието и да обърнете чантата за носене с лява ръка.

Една специална функция е разделът за бърз достъп до основното отделение. В нормално състояние двупосочният цип е затворен (транспортен режим). За по-добра готовност можете да издърпате накрайника през ципа, така че да може да се отвори с бързо издърпване надолу (режим на готовност).

Допълнително място за съхранение се осигурява от отделение с три еластични ленти (например за резервни пълнители) и отделение за документи. Предлага се с вграден колан за кръста и подвижен еластичен колан за бедрата. Може да се носи и на рамо. Двупосочен цип на основната чантичка с капси за катинар. С велкро повърхност за лепенки.

Допълнителна информация
Марка UMAREX
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон