SKU
450460

Еднократен тест за алкохол "ALKOTEST"

Еднократен тест за алкохол "ALKOTEST"

Наличен
4,00 лв.

Alkotest –  тест за алкохол за еднократна употреба без балон

Еднократните тестове ALKOTEST  са химически тестове за алкохол и са предназначени както за самостоятелно ползване, така и за професионални нужди, като контрол на служители и шофьори. Еднократните тестове за алкохол се ползват от полицейски органи в много държави.
ALKOTEST - нямат нужда от батерии,  мундщуци, калибриране.

ALKOTEST е подходящ за случай на организирани игри, тийм билдинг или състезания за аматьори, като каране на бъгита, дрифтинг, и други подобни, където организаторите на събитието носят отговорност за безопасността. Изключително подходящ и за ловци.
ALKOTEST имат следните предимства спрямо други еднократни тестове по издишан въздух:
- по-компактна опаковка;
- по-лесно използване;
- по-ниска цена.

ALKOTEST се предлагат, според нивото на чувствителност към алкохол:

- до 0.5 промила, подходящ при ниво на толерантност до 0.5 промила.

Alkotest е индикативен тест, базиран на химическа реакция водеща до промяна на цвета на реагента при наличие на алкохол в дъха:белият цвят  на реагента става червен при наличие на алкохол. При преминаване на оцветяването над маркера – алкохола е над лимита на теста (0.5 промила):

Тестовете са калибрирани на 0,5 промила, каквато е допустимата стойност в Р България. По интензивността на червения цвят присъстващ в резултата ползвателят може да направи достатъчно точна оценка за алкохолното си опиянение, респективно на състоянието си и така да вземе правилното решение за поведението си в последствие.

Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон