Dulotec
SKU
450494

Челник Dulotec BH1 с 3хAAA батерии

Наличен
20,00 лв.
  • Марка: Dulotec

Челникът Dulotec BH1 е икономично решение за отлично осветяване, като същевременно ръцете Ви са свободни.
Ключови предимства:
- Удобен: малък и лек, стои стабилно и не загрява. Накланя се до 45 градуса надолу
- Ергономичен: големите COB диоди дават прекрасна неутрална разлята светлина, която покрива периферното зрение без да заслепява и да прави резки сенки. Такава широка равномерна осветеност не може да се постигне с рефлектор или фокусираща оптика като масовите челници на пазара, а само с голям източник като огромните COB панели. Това го прави особено подходящ за работа на тъмни места (например електрически табла), осветяване на къмпинг, в гората или в дома. При нужда има ЛЕД диод за осветяване на 50 м и червен диод за сигнализация. Всички диоди имат постоянна и мигаща светлина
- Работи с алкални или презареждаеми ААА батерии - намират се лесно и евтино, безопасни са, няма нужда да чакате да се презареди - просто сменяте батериите. С един комплект батерии има 9 часа на силен широк режим и 20 часа на слаб широк режим.
- Лесно управление - двата бутона работят независимо и управляват различните профили на светлината за да се постигне перфектното осветяване.
- Подходящ за възрастни хора и деца поради безопасните батерии, малкото тегло и лесното управление. Подходящ е и за кола, защото алкалните батерии издържат години (трябва да се съхраняват извън челника) и могат да се ползват когато потрябват, без да мислите дали са заредени. Ако се използва ежедневно за работа, може да работи и с презареждаеми никел-метал хидридни батерии.


Технически характеристики:
Материал: Пластмаса
Размери: 65х42х35 мм
Тегло: 87 гр. с батериите и ластика
Водоустойчивост: IPX4 - лек дъжд
Комплектът съдържа: Челник и ластик за глава
Време на работа с един комплект: 9 часа на силно широко осветяване и 22 часа на ниско широко осветяване. Моля имайте предвид, че времето на работа зависи от качеството на батериите, измервано е с евтини батерии от видеоклипа, собствена марка на супермаркет. С падане на напрежението на батериите, светлината също намалява, измерването е до наличие на ползваема светлина (ниския режим е над 30 часа преди да изключи, но накрая светлината е доста слаба)

Управлението става чрез двата бутона , всеки работи независимо от другия:
- Ляв бутон (централен диод за фокусирана светлина): Силно - слабо - мигане - изключване
- Десен бутон (широко осветяване и червен диод): Силно широко - слабо-широко-мигащо широко - червено постоянно - червено мигащо

Допълнителна информация
Марка Dulotec
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон