Taser
SKU
00520-1

Глава за С2 и Pulse "ТЕЙЗЪР"

Наличен
59,00 лв.
  • Марка: Taser

    Тейзър - Taser е  идеалното средство за самоотбрана от органите на реда при арестуване на заподозрени лица, от охранители на места за контрол (летища, кораби, самолети).

    Дефиниция

     С две думи – какво всъщност представлява Тейзър: Електропреносно оръжие, което с помощта на жици провежда електрически импулси, които афектират функциите на нервната система и довеждат до пълно обездвижване и обезвреждане на поразения.

    * "Тейзър, Аксон, логото с "Мълнията в Кръга", логото "Делта", M26, X2, X26, X26P и Аксон Боди са търговски марки на Аксон Ентърпрайз Инк., регистрирани в САЩ и други държави."

Боеприпас (глава-патрон) за Taser C2 и Taser Pulse. Съдържа две сонди, проводници и сгъстен азот. Азотът всъщност е движещата сила на сондите. Тяхната скорост на достигане до целевия субект е 45 метра/секунда.
5-секундното подаване на електричество е автоматично и може да бъде прекъснато преждевременно при сваляне на предпазителя. Възможно е да бъдат подадени още една или повече 5-секунди Т-вълни при повторно натискане на спусъка. Втората сонда се отклонява на известно разстояние от първата, вертикално надолу. Колкото по-голямо е разстоянието между стрелящия и целевия обект, толкова по-голямо е разсейването. При по-голямо разстояние между сондите, Т- вълните обхващат по-голяма част от тялото, т.е. повече мускули се свиват и ефектът е по-голям. Дистанция на действие: 4.5 m

Този продукт може да бъде закупен само на място в магазина ни срещу предоставена валидна лична карта на пълнолетен български гражданин!

Допълнителна информация
Марка Axon
Увеличение 1.25-4x
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон