ATA ARMS
SKU
681073

ATA VENZA WALNUT PARTRIDGE Keklik Bronze 20/76 71cm

ATA ARMS VENZA WALNUT PARTRIDGE KEKLIK cal. 20/76 цев 71см - Газов ловен полуавтомат

Наличен
1499,00 лв.
  • Марка: ATA ARMS

    През 1955 година Celal Yollu, основателя на Ata Arms, прави първата си пушка когато е едва на 13 години. Неговото майсторство, наследено от бащата дърводелец,  го тласкало напред в търсене на нови и нови хоризонти. Иновативния му подход съчетан със знанията и уменията придобити с времето, създали доброто име и успеха на АТА АРМС - марката с 60 годишни традиция и качество. Първата болтова карабина произведена в Турция е на ATA - Turqua.

Ново

Спецификации:

Модел: VENZA WALNUT PARTRIDGE (KEKLIK) Bronze
Калибър: 20/76
Патронник размер: 3" / 76мм
Капацитет: 3 патрона
Цев: 28" / 71см
Прибори: фибро-оптична мушка
Шокове: F, IM, M, IC, SK
Приклад: дърво - орех
Тегло: 2.95 кг

Серията VENZA използва новата система за контрол на налягането на газта (известна като GPSC), както и подвижна цев, която осигурява идеалната комбинация от производителност и динамичен външен вид. Тази нова система използва по-големи клапи за пускане на газ, които позволяват на газовете да се освободят по-бързо. Когато изстреля с голямо натоварване патрон цевта се движи назад и същевременно поддава първото движение на болта. Това движение също така отваря газовите клапи, за да изчерпят допълнително налягане на газ от крайните странични клапанни отвори. По този начин шума се намалява и стабилността на пушката се контролира, като се предотвъртява дулното подскачане.
Полуавтоматите от серията VENZA дават усещане за стрелбата, като леко натоварване, дори с най-усилените патрони.
Моделът Venza Walnut Partridge (Keklik) Bronze е газов полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, които са съчетани с богатия опит на АТА. Неговият дизайн и безпроблемна работа го правят идеален за всички видове лов и спортна стрелба.
Venza Venza Walnut Partridge (Keklik) Bronze има автоматика, основана на принципа на отвеждане на част от барутните газове за презареждане. Моделът разполага с ергономичен, елегантен приклад и ложа, изработени от висококачествено орехово дърво. Цевта на пушката е с вентилирана мерна линия. Мушката е от фибростъкло. Предлага се с 4 смениеми мобилни шока и един външен шок Partridge.

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка ATA ARMS
Калибър 20/76
Тип Venza
Материал Walnut
Дължина на цевта 28"
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон