ATA ARMS
SKU
681074

ATA SP WALNUT COMBO cal. 12/76 71cm и 61cm

ATA ARMS SP WALNUT COMBO cal. 12/76 - Класическа ловна пушка, надцевка с две цеви

Наличен
2649,00 лв.
  • Марка: ATA ARMS

    През 1955 година Celal Yollu, основателя на Ata Arms, прави първата си пушка когато е едва на 13 години. Неговото майсторство, наследено от бащата дърводелец,  го тласкало напред в търсене на нови и нови хоризонти. Иновативния му подход съчетан със знанията и уменията придобити с времето, създали доброто име и успеха на АТА АРМС - марката с 60 годишни традиция и качество. Първата болтова карабина произведена в Турция е на ATA - Turqua.

Спецификации:

Модел: SP WALNUT COMBO
Калибър: 12/76
Патронник размер: 3" / 76мм
Капацитет: 2 патрона
Дължина на цевите: 12 - 28" / 71см; 24" / 61см
Мерни прибори: фибро-оптична мушка
Спусък: единичен селективен
Цевна кутия: стоманена
Шокове: F, IM, M, IC, SK
Приклад: орехово дърво
Тегло: 3.2 кг

Серията SP на ATA ARMS са тип "надцевки" с майсторска изработка и съвременна технология, олицетворяващи 60-годишната история на АТА.
Надцевките от SP серията се предлагат със стандартна стоманена или от лека алуминиева сплав цевна кутия и двете разполагат с единичен селективен механизъм на спусъка с автоматични ежектори. Версията с алуминиевата сплав съдържа стоманена подложка зад цевите, която не позволява да има протриване и намалява износването. Със своите 2.8 кг, тази версия осигурява на ловците лесно и комфортно бороване и пренасяне.
Всички модели от SP серията са с приклади и ложи от висококачествен турски орех, което им придава изключителна изтънченост. Цевите са конструирани и завършени по високи стандарти с многотрайно покритие от висококачествен антикорозионен лак.
Моделът SP Walnut Combo е класическа надцевка, отличаваща се с елегантния си приклад и ложа, изработени от висококачествен турски орех. Прикладът на пушката е с полупистолетна ръкохватка с ергономичен дизайн на захващане, както за левичари, така и за десничари, за по-голям комфорт при стрелба. Цевите и цевната кутия са с черно антикорозионно покритие. От вътрешната страна цевите са хромирани. Цевта на пушката е с вентилирана мерна линия. Мушката е от фибростъкло. Предлага се в комплект с 5 сменяеми шока.

SP Walnut Combo е специално създаден за ловци, търсещи възможност да избират между 61 или 71 см цев с опция за смяна на цевите. Цевите на SP Walnut Combo приемат сменяеми стоманено легирани мобилни шокове, които позволяват на ловците и стрелците да изберат степента на простреляния модел необходим за типа цели.

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка ATA ARMS
Калибър 12/76
Тип SP
Материал Walnut
Дължина на цевта 28"
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон