ATA ARMS
SKU
681070

ATA NEO SYNTHETIC STREAM cal. 12/76 71cm

ATA ARMS NEO SYNTHETIC STREAM с по-висока мерна линия в кал. 12 и дължина на цевта 71см - Инерционен гладкоцевен полуавтомат

Наличен
1359,00 лв.
  • Марка: ATA ARMS

    През 1955 година Celal Yollu, основателя на Ata Arms, прави първата си пушка когато е едва на 13 години. Неговото майсторство, наследено от бащата дърводелец,  го тласкало напред в търсене на нови и нови хоризонти. Иновативния му подход съчетан със знанията и уменията придобити с времето, създали доброто име и успеха на АТА АРМС - марката с 60 годишни традиция и качество. Първата болтова карабина произведена в Турция е на ATA - Turqua.

Ново

Спецификации:

Модел: NEO SYNTHETIC STREAM
Калибър: 12/76
Патронник размер: 3"/ 76 см
Капацитет: 4 патрона
Цев: 28"/ 71 см
Прибори: фибро-оптична мушка
Шокове: F, IM, M, IC, SK
Приклад: синтетика
Тегло: 3.2 кг

Серията NEO на ATA ARMS е на разположение в 12-ти калибър, 20-ти калибър и все по-популярният 28-ти калибър.
NEO инерционната система е проста и се състои само от три основни части: болтово тяло, инерционна пружина и въртяща болтова глава.
Neo Synthetic Stream е инерционен полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, които са съчетани с богатия опит на АТА.
Neo Synthetic Stream има автоматика, основана на принципа на отката за презареждане. Моделът разполага с ергономичен приклад и ложа, изработени от орехово дърво. Цевта на пушката е с вентилирана мерна линия, която е наддигната (по-висока). За по-голяма износоустойчивост вътрешната страна на цевите е хромирана. От външната страна цевите и цевната кутия са оксидирани. Мушката е от фибростъкло. Предлага се с 5 сменяеми шока.

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка ATA ARMS
Калибър 12/76
Тип NEO
Материал Synthetic
Дължина на цевта 28"
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон