ATA ARMS
SKU
680969

ATA NEO SLUG CAMO TIMBER 12/76 61cm

Ata Arms Neo Slug Timber инерционен полуавтомат

Изчерпан
1399,00 лв.
  • Марка: ATA ARMS

    През 1955 година Celal Yollu, основателя на Ata Arms, прави първата си пушка когато е едва на 13 години. Неговото майсторство, наследено от бащата дърводелец,  го тласкало напред в търсене на нови и нови хоризонти. Иновативния му подход съчетан със знанията и уменията придобити с времето, създали доброто име и успеха на АТА АРМС - марката с 60 годишни традиция и качество. Първата болтова карабина произведена в Турция е на ATA - Turqua.

Спецификации:

Модел: NEO SLUG Timber
Калибър: 12/76
Патронник размер: 3"/ 76 мм
Капацитет: 4 патрона
Цев: 24"/ 61 см
Прибори: фибро-оптична мушка
Шокове: SLUG (Cylinder)
Приклад: синтетика, камо
Тегло: 3.1 кг 


Серията NEO на ATA ARMS е на разположение в 12-ти калибър, 20-ти калибър и все по-популярният 28-ти калибър.

NEO инерционната система е проста и се състои само от три основни части: затвор, инерционна пружина и въртяща се  глава на затвора.
Neo Slug Timber е инерционен полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, които са съчетани с богатия опит на АТА.
Neo Slug Timber има автоматика, основана на принципа на отката за презареждане. Моделът разполага с ергономичен приклад и ложа, изработени от висококачествена синтетика в камуфлажен цвят. За по-голяма износоустойчивост вътрешната страна на цевта е хромирана. От външната страна цевта и цевната кутия са оксидирани. Мушката е от фибростъкло. 

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти! 

Допълнителна информация
Марка ATA ARMS
Калибър 12/76
Материал Camo
Дължина на цевта 28"
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон