ATA ARMS
SKU
680988

ATA NEO LAMINATED BRONZE 12/76 71cm

Наличен
1559,00 лв.
  • Марка: ATA ARMS

    През 1955 година Celal Yollu, основателя на Ata Arms, прави първата си пушка когато е едва на 13 години. Неговото майсторство, наследено от бащата дърводелец,  го тласкало напред в търсене на нови и нови хоризонти. Иновативния му подход съчетан със знанията и уменията придобити с времето, създали доброто име и успеха на АТА АРМС - марката с 60 годишни традиция и качество. Първата болтова карабина произведена в Турция е на ATA - Turqua.

Серията NEO на ATA ARMS е на разположение в 12-ти калибър, 20-ти калибър и все по-популярният 28-ти калибър.
Инерционната система е проста и се състои само от три основни части: затвор, инерционна пружина и въртяща се  глава на затвора.
Neo Laminated Bronze е инерционен полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, които са съчетани с богатия опит на АТА.
Оръжието има автоматика, основана на принципа на отката за презареждане. Моделът разполага с ергономичен приклад и ложа, изработени от орехово дърво. Цевта на пушката е с вентилирана мерна линия. За по-голяма износоустойчивост вътрешната страна на цевта е хромирана. От външната страна цевта и цевната кутия са оксидирани. Мушката е от фибростъкло.
Предлага се с 5 сменяеми шока.
 
Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!
Допълнителна информация
Марка ATA ARMS
Калибър 12/76
Дължина на цевта 28"
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон