ATA ARMS
SKU
681071

ATA CY WALNUT SPORTING cal. 12/76 56cm

ATA ARMS CY SPORTING cal. 12 и цев 56cm - Газов полуавтомат

Наличен
1499,00 лв.
  • Марка: ATA ARMS

    През 1955 година Celal Yollu, основателя на Ata Arms, прави първата си пушка когато е едва на 13 години. Неговото майсторство, наследено от бащата дърводелец,  го тласкало напред в търсене на нови и нови хоризонти. Иновативния му подход съчетан със знанията и уменията придобити с времето, създали доброто име и успеха на АТА АРМС - марката с 60 годишни традиция и качество. Първата болтова карабина произведена в Турция е на ATA - Turqua.

Ново

Спецификации:

Модел: CY SPORTING
Калибър: 12/76
Патронник размер: 3" / 76мм
Капацитет: 8 + 1 патрона
Цев: 22" / 56см
Прибори: фибро-оптична мушка
Компенсатор
Приклад: селектиран турски орех с маслено покритие, регулируем
Тегло: 3.1 кг

Качество и майсторска изработка, незабвно идват на ум, като за първи път видите вълнуващо новата АТА, ултра лека полуавтоматична пушка.
Серията CY на ATA ARMS е с класически линии с напълно оксидирана цев и цевна кутия, допълващи се от висококачествено гланциран завършващ слой на приклада и ложата от турси орех. Серията CY разполага и с полуавтомати с приклад и ложа от висококачествена синтетика.
Серията CY е подходяща и за стрелци с по-нисък ръст.
Моделът CY Sporting е газов полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, които са съчетани с богатия опит на АТА. Неговият дизайн и безпроблемна работа го правят идеален за всички видове лов, спортна стрелба и охранителни цели.
CY Sporting има автоматика, основана на принципа на отвеждане на част от барутните газове за презареждане. Моделът разполага с ергономичен приклад и ложа, изработени от висококачествен селектиран турски орех с маслено покритие, прикладът е с регулируема буза. За по-голяма износоустойчивост вътрешната страна на цевта е хромирана. От външната страна цевта и цевната кутия са матово оксидирани.  Предлага се с 1 фиксиран шок - подобрен цилиндър.

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка ATA ARMS
Калибър 12/76
Тип CY
Материал Walnut
Дължина на цевта 22"
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон