ATA ARMS
SKU
680330

ATA CY, WALNUT 12/76, RED, 66 см

ATA ARMS CY WALNUT RED 12/76 с цев 66см - Газов полуавтомат

Изчерпан
1199,00 лв.
  • Марка: ATA ARMS

    През 1955 година Celal Yollu, основателя на Ata Arms, прави първата си пушка когато е едва на 13 години. Неговото майсторство, наследено от бащата дърводелец,  го тласкало напред в търсене на нови и нови хоризонти. Иновативния му подход съчетан със знанията и уменията придобити с времето, създали доброто име и успеха на АТА АРМС - марката с 60 годишни традиция и качество. Първата болтова карабина произведена в Турция е на ATA - Turqua.

Спецификации:

Модел: CY WALNUT  RED
Калибър: 12/76
Патронник размер: 3" / 76мм
Капацитет: 5 патрона
Цев: 26" / 66см
Прибори: фибро-оптична мушка
Шокове: F, IM, M, IC, SK
Приклад: орехово дърво
Тегло: 2.9 кг

Качество и майсторска изработка, незабвно идват на ум, като за първи път видите новата , ултра лека полуавтоматична пушка на АТА
Серията CY на ATA ARMS е с класически линии с напълно оксидирана цев и цевна кутия, допълващи се от висококачествено гланциран завършващ слой на приклада и ложата от турси орех. Серията CY разполага и с полуавтомати с приклад и ложа от висококачествена синтетика.
Серията  е проектирана и специално за стрелци с по-малък ръст.
CY Walnut Red е газов полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, които са съчетани с богатия опит на АТА. Неговият дизайн и безпроблемна работа го правят идеален за всички видове лов и спортна стрелба.
CY Walnut Red има автоматика, основана на принципа на отвеждане на част от барутните газове за презареждане. Моделът разполага с ергономичен, елегантен приклад и ложа, изработени от висококачествено турско орехово дърво. Цевта на пушката е с вентилирана мерна линия. За по-голяма износоустойчивост вътрешната страна на цевта е хромирана. От външната страна цевта и цевната кутия са оксидирани. Мушката е от фибростъкло. Предлага се с 5 сменяеми шока.


Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!     

Допълнителна информация
Марка ATA ARMS
Вид Полуавтоматична
Калибър 12/76
Материал Walnut
Дължина на цевта 26''
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон