ATA ARMS
SKU
681072

ATA CY CAMO Mossy Oak OBSESSION cal. 12/76 71cm

ATA ARMS CY CAMO MOSSY OAK OBSESSION cal. 12 цев 71см - Газов ловен полуавтомат

Наличен
1259,00 лв.
  • Марка: ATA ARMS

    През 1955 година Celal Yollu, основателя на Ata Arms, прави първата си пушка когато е едва на 13 години. Неговото майсторство, наследено от бащата дърводелец,  го тласкало напред в търсене на нови и нови хоризонти. Иновативния му подход съчетан със знанията и уменията придобити с времето, създали доброто име и успеха на АТА АРМС - марката с 60 годишни традиция и качество. Първата болтова карабина произведена в Турция е на ATA - Turqua.

Спецификации:

Модел: CY CAMO Mossy Oak Obsession
Калибър: 12/76
Патронник  дължина: 3" / 76мм
Капацитет: 5 патрона
Цев: 28" / 71см
Прибори: фибро-оптична мушка
Шокове: F, IM, M, IC, SK
Приклад: синтетика
Тегло: 2.8 кг

Качество и майсторска изработка, незабвно идват на ум, като за първи път видите  , ултра лека полуавтоматична пушка на АТА
Серията CY на ATA ARMS е с класически линии с напълно оксидирана цев и цевна кутия, допълващи се от висококачествено гланциран завършващ слой на приклада и ложата от туркии орех. Серията CY разполага и с полуавтомати с приклад и ложа от висококачествена синтетика.
Серията  е подходяща и за стрелци с по-нисък ръст.
CY Camo Mossy Oak Obsession е газов полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, които са съчетани с богатия опит на АТА. Неговият дизайн и безпроблемна работа го правят идеален за всички видове лов и спортна стрелба.
CY Camo Mossy Oak Obsession има автоматика, основана на принципа на отвеждане на част от барутните газове за презареждане. Моделът разполага с ергономичен приклад и ложа, изработени от висококачествена камуфлирана синтетика. Цевта на пушката е с вентилирана мерна линия. За по-голяма износоустойчивост вътрешната страна на цевта е хромирана. От външната страна цевта и цевната кутия са оксидирани и покрити с камуфлажна шарка. Мушката е от фибростъкло. Предлага се с 5 смениями шока в комплект.

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка ATA ARMS
Калибър 12/76
Тип CY
Материал Synthetic
Дължина на цевта 28"
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон