АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Емулсия за поддръжка на дърво BALSIN RB 50ml
Сподели

Емулсия за поддръжка на дърво BALSIN RB 50ml

8,90 лв.
Изчерпан

Емулсия за поддръжка на дърво BALSIN RB 50ml

Характеристика
Sku 230600
Марка BALLISTOL

Емулсия за поддръжка на дърво 50ml. 

Цвят - кафяв с червеникав оттенък.


Специалната силиконова формула на BALSIN предпазва дървените повърхности от влага и загниване. Третирането с този вид масло премахва наранени стари места и петна, като придава на дървото мек и копринен вид. Дървото става по-устойчиво на климатичното въздействие. BALSIN е препоръчителен за изделия от орех, както и други не обработени дървени изделия без лаково покритие.
Цветовете в които се предлага са: светло кафява, кафяво с червеникав оттенък и тъмно кафяво. Последните две са препоръчителни за придобиване на желания оттенък, както и за промяна на цвета.
BALSIN – STOCKOIL се препоръчва след всеки лов за поддръжка на дървената повърхност на приклада и заздравяване на структурата на дървото.
Инструкции за работа:
Като начало наранената или зацапана дървена повърхност трябва да се изшкури, докато и последните неравности или петна изчезнат. Почистете с чиста и суха памучна кърпа без власинки. Когато сте сигурни, че сте изшкурили повърхността максимално и няма малки дървени частици, нанесете BALSIN – STOCKOIL или с четка, или с кърпа, натопена в маслото. Втривайте и размазвайте енергично, докато покриете цялата повърхност. Изчакайте докато попие навсякъде и забършете с чиста памучна кърпа без власинки.
Сега вашето изделие е защитено от влага, мухъл и гниене за дълъг период от време.
 

Ask us what you need to know and we will publish it here!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)