TRIJICON
SKU
50034

AccuPoint - TR22 (кехлибар)

AccuPoint 2.5-10x56 BAC (AMBER)

Наличен
1 929,00 лв.
Купи на лизинг
на 12 вноски по 189.88 лв.
  • Марка: TRIJICON

    Нощни мерници и оптики на американската фирма „Трижикон”.

AccuPoint - TR22 /амбър/

Спецификации:

Варио 2.5x-10x
Размер на обектива (mm) 56
Дължина (in) 13.8
Тегло (oz) 20.7
Източник на осветеност Фибер-оптика и тритий
Тип скала Колче с триъгълник
Цвят - дневна скала Кехлибар
Цвят - нощна скала Кехлибар
Диоптричен коректор (in) 2.8 to 4.1
Паралакс (Degrees) 7.18 to 1.94
Паралакс @ 100 yards (ft) 37.6 to 10.1
Корекция на 100 ярда (кликвания) 4 за инч
Диаметър на тръбата 30mm
Материал 6061-T6, black hard coat anodized
Размери Виж таблицата
Диапазон на настройка 60 MOA Total Travel
Водоустойчив 10ft. (3m.)

     

 В отговор на повишените изисквания на ловци и стрелци от цял свят „Трижикон Инк.” (TrijiconInc) разработва първата от сериите оптики TrijiconAccuPoint, използващи съвременни самосветещи технологии за прицел, модерни оптични елементи, включващи многопластово покритие на лещите, даващо изключително чист образ и прецизност на изстрела, и всичко това, без да каквито и да било захранващи източници на енергия.  

    Новата серия ловни оптики TrijiconAccuPoint е проектирана да гарантира точен и ефективен изстрел, дори и в изключително трудни условия и при продължително ловуване. Благодарение на единствената по рода си тритиева технология, кехлибареното осветление в пресечната точка на линиите на мерника гарантира точен прицел и оптимална чистота на образа, без значение от степента на външна осветеност. Новите серии TrijiconAccuPoint са снабдени и с опция за ръчни настройки на светлинния режим, което дава възможност за корекции в зависимост интензитета на външната светлина.

   В допълнение към новия визьор, „Трижикон” предлага и продукти от серията в неговия оригинален дизайн – под формата на триъгълник, както и новата разработка BindonAimingConcept (BAC), позволяваща на стрелеца да държи и двете си очи отворени при проследяването, прицелването и изстрела.

   Всички оптики на „Трижикон” са снабдени и с модерни оптични елементи, един от които са обвитите с многопластово покритие лещи за по-добро преминаване на светлината, без разсейване. Тази опция гарантира изключително чист образ и прецизност на изстрела. В допълнение са възможностите за бързо фокусиране и за поддържане на по-голямо разстояние между окото и окуляра (гарантира по-голяма сигурност при евентуален откат на голямокалибрени пушки). Опциите за вертикални и хоризонтални настройки, дават възможност за бързо адаптиране към променящата се обстановка. Корпусът на всеки оптичен уред е изработен от алуминиева сплав и е пълен с азот, който предпазва от замъгляване на стъклото, а за защита от окисляване и ръжда, както и за повишаване на устойчивостта на горния слой на корпуса, той се подлага на специална термична обработка. Черното матово покритие от своя страна ограничава отблясъците до минимум и предпазвастрелецаот разкриване на местоположението му.  

Допълнителна информация
Марка TRIJICON
Увеличение 2.5-10x
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон