АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Лютив спрей Walther ProSecur Home Defense 370ml дифузен

99,00 лв.
Наличен

Огромен спрей Walther ProSecur Home Defense 370ml за самозащита.

Количество
Характеристика
Sku 520399
Марка Walther
Тегло 0.4000

Гигантският спрей Walther ProSecur Home Defense има впечатляващ капацитет от 370ml и практична пистолетна ръкохватка с голям бутон за улесняване на насочването. Добре разположеният предпазен щифт осигурява сигурност във всякакви ситуации. Конусната (дифузната) струя е с диапазон до 8 метра. Спреят се предлага в комплект с практична скоба за окачване на стена.

Използван в целият свят от полицията и специалните служби.
Лютивите спрейове съдържат фини дифузни частици, които се вдишват лесно и предизвикват незабавен ефект. Спреят е подходящ за бърза самозащита, влияе на относително къси разстояния срещу движещи се цели (агресивни животни и хора). Спрейовете на немската фирма „Валтер” са различават от другите на пазара, тъй като имат специална рецепта за състава на екстракта. Тя включва различни видове лютиви пипери и се нарича Capsicum олеорезини (OC). Този вид спрей е предназначен основно за използване срещу хора. Напръскайте ги в областта на очите и носа.

НОВО: Спрейовете Walther ProSecur от последното поколение имат редица подобрени характеристики.  Всички спрейове и гелове имат наночастици, добавени към тях, които се виждат само под ултравиолетова светлина. Те оставят незабележима маркировка за нарушителите, които могат да бъдат открити няколко дни по-късно.

Спецификации:
Вместимост: 370ml
Струя: конична (дифузна)
Активна съставка: Oleoresin Capsicum
Тегло: 550 гр
Обхват: 8 м
Височина: 235 мм

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)