Taser
SKU
39061111

Taser Pulse електропреносно средство за самозащита

рейтинг:
100 % of 100

Taser Pulse е най-доброто средство за самоотбрана, което не използва смъртоносна сила!

Наличен
1 190,00 лв.
  • Марка: Taser

    Тейзър - Taser е  идеалното средство за самоотбрана от органите на реда при арестуване на заподозрени лица, от охранители на места за контрол (летища, кораби, самолети).

    Дефиниция

     С две думи – какво всъщност представлява Тейзър: Електропреносно оръжие, което с помощта на жици провежда електрически импулси, които афектират функциите на нервната система и довеждат до пълно обездвижване и обезвреждане на поразения.

    * "Тейзър, Аксон, логото с "Мълнията в Кръга", логото "Делта", M26, X2, X26, X26P и Аксон Боди са търговски марки на Аксон Ентърпрайз Инк., регистрирани в САЩ и други държави."

Наличен е вече и най-новият модел от 2020 година при нас, вижте ТУК>>>>

Новият граждански Taser Pulse (Тейзър Пулс) е усъвършенствано, ефективно, несмъртоносно средство за защита, което обезврежда нападателите веднага и действа до 30 секунди (засечете с хронометър колко трае импулс от 30сек. за да добиете представа). Taser Pulse се предлага в комплект, проектиран за Вашата лична безопасност, нужди и обучение по самоотбрана! Taser Pulse включва всичко необходимо, за да се чувствате защитени. Добавени са: тренировъчна мишена и 2 броя боеприпаса (глави-патрони).

Новият Taser Pulse е изключително ефективен, благодарение на усъвършенстваната технология. Изключително лек и компактен, допълнително обезопасен с двоен предпазител.

TASER Pulse е първото устройство, което включва най-съвременната технология на компанията в компактна форма. TASER Pulse е създаден с оглед на клиентите, които искат малко оръжие с най-ефективната спираща мощност. Много от подобренията в дискретното носене включват: удобен двоен предпазител, наклонени "мерни прибори", интегриран лазерен целеуказател и фенер с висока видимост.

Спецификации: 
Тейзър заряд- обхват: 0 - 4,6 m. 
Литиева батерия - капацитет: около 50 пълни цикъла
Индикатор на енергийния елемент /батерия/:  99% - 00% ниво на заряд /оставащ живот/ на батерията
Тегло: 227g
Фенер (LED технология) 
Лазерен целеуказател 
Боеприпаси (глави патрони) за Тейзър Pulse - 2 броя  
Тренировъчна мишена 
Ръководство за потребителя   
Регистрационна карта
Курс - обучение за работа с устройството - опция: 3 учебни часа, който се провеждат от лицензиран мастер инструктор от AXON / TASER. Курсът е 300лв. и е препоръчителен.      

Продуктът може да бъде закупен само в търговските ни обекти !

 Какво представлява Тейзър?

Дефиниция:

- Тейзър с помощта на кабели провеждат електричество, което афектира функциите на периферна нервна система.

Технология:

- Човешката нервна система функционира чрез електрически импулси; 
- Технологията Тейзър използва подобни електрични импулси, наречени Тейзър вълни, които позволяват пълното обезвреждане на обекта. 

Капсула:

- Капсула с невъзпламеним азот; 
- 2 игли изстрелавани със скорост  49 m/sec.; 
- Максимален обхват:  4,6 m;

Кабели:

- Кабелите са стоманени, с изолиращо покритие; 
- Контактът с тях по време на стрелба може да предизвика електрически шок.

Какво Тейзър може да причини ?

- Леки белези, подобни на изгаряния; 
- Силни мускулни конвулсии и обезвреждане

Какво Тейзър не предизвиква ?

- Не уврежда тъканта на нервната система; 
- Не причинява сериозни изграния; 
 -Не причинява електрическа смърт при влага; 
- Не вреди на бременните жени и плода. 
- Използването му на практика при самозащита не води до увреждащи здравето последствия.

 Ефективност: 

Тейзър Пулс (Taser Pulse) е създаден и действа на принципа на революционната технология, използвана при доказалия се вече Х26 като най-ефикасното средство за самозащита, което не използва смъртоносна сила. С Taser Pulse можете да спрете нападател от разстояние (обхват: 0-4,6м.) или посредством допир, като цялото тяло е ефективна зона. Цикълът на подаване на електричество е увеличен до 30 секунди - време достатъчно, за да потърсите помощ или да избягате.

Безопасност:

Досегашният опит и дузина медицински изследвания са доказали, че електропреносните средства Тейзър са не само изключително ефикасни, но и безопасни за живота и здравето на тези, върху които се прилагат. Това Ви позволява да действате без колебание и да реагирате бързо, когато се налага да защитите себе си или близките си. Освен това, новите Pulse са с усъвършенстван дизайн и подобрено обезопасяване - двойният предпазител подсигурява защита срещу неволно натискане.

Отговорна употреба:

За да се обезпечи отговорното отношение към Тейзър Пулс и да се предотвратят евентуални злоупотреби, новият граждански модел е с усъвършенствана система за контрол - Sure Check. Всеки Тейзър Пулс се продава в неактивен статус. За да се активира е необходимо въвеждането на код, който се получава от фирмата -вносител.

Допълнителна информация
Марка Axon
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон