umarex
SKU
520639

Въздушна пушка Walther Rotex RM8 Varmint 4.5mm, 24 Joules

Въздушна пушка Walther Rotex RM8 Varmint cal. 4,5mm 24J

Изчерпан
1 399,00 лв.
  • Марка: umarex

Walther Rotex RM8 Varmint впечатлява със своя спортен, здрав външен вид, усъвършенствано инженерство и прецизно представяне при спортна стрелба, стрелба за развлечение и лов.

Докато класическият Rotex е с класически дървен приклад, Varmint обслужва изискванията на тези, които също се движат през гъста растителност сред природата. Със своя приклад с отвор за палеца, изработен от полимер с висока якост, той е по-устойчив на надраскване и предлага особено високо ниво на сцепление при мокри условия благодарение на типичната за Walther повърхност HiGrip на пистолетната ръкохватка и полуложата.

Вътре ще намерите надеждна, прецизно произведена система за сгъстен въздух, произведена в Германия. Сачмите се изстрелват от 8-зарядния алуминиев ротационен пълнител чрез задействане на щедро оразмерения лост за взвеждане. Цевта с диаметър 500 mm, произведена от Lothar Walther, осигурява стабилна траектория и има дулен компенсатор с резба ½" UNF за монтиране на заглушител. Енергията се доставя от постоянно монтиран 230-bar цилиндър за сгъстен въздух с вграден клапан за пълнене и манометър. Ходът на първата степен на спусъка може да се регулира според вашите индивидуални предпочитания.

Rotex RM8 е създаден за използване с телескопичен мерник и следователно има 11-милиметрова шина тип лястовича опашка. Не е предвиден отворен мерник.

Спецификации:
Калибър: 4.5 mm (.177)
Вместимост на пълнителя: 8 сачми
Дулна енергия: 24.0 J
Скорост: 305 m/s (1001 fps)
Източник на захранване: PCP
Цилиндър със сгъстен въздух: 232 bar
Дължина на цевта: 500 mm
Обща дължина: 950 mm
Тегло: 3800 g

Предлага се без оптика!
Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка UMAREX
Калибър 4.5mm(.177")
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон