Smith & Wesson
SKU
178044

Револвер Pro Series 640 PC 2 1/2" cal. 357Mag Smith & Wesson

Наличен
2799,00 лв.
  • Марка: Smith & Wesson

    В нашия магазин с марката Smith&Wesson ще намерите висококачествени револвери и пистолети, карабини и пушки. Голяма гама от оригинални тактически ножове Smith & Wesson, ловни ножове, ножове за всекидневна употреба и аксесоари. Американската оръжейна фирма „Смит и Уесън” Smith & Wesson не се нуждае от представяне, тъй като повече от век и половина нейните револвери и пистолети шестват по света. "Смит и Уесън" е световен лидер в производството на късо огнестрелно оръжие.

Револверите Smith & Wesson J-Frame се произвеждат от 1950 г. Тези малки револвери са проектирани да стрелят с пълна мощност и са толкова семпли и лесни за използване, колкото и надеждни. Предлагат се в различни калибри и с три различни дизайна на чука. За всички не е изненада, че Smith & Wesson J-Frame са най-популярните револвери с малка рама на пазара.

През 1995 г. Smith & Wesson представиха модела 640, първият револвер с малка J рама с патрон в мощния калибър .357 Magnum. Базиран на модел 40 Centennial, моделът 640 е малък револвер със скрито чукче. Серията 640 Pro интегрира изпитаните във времето характеристики на оригинала с модерни подобрения и конкурентни спецификации и функции.

Когато стрелци, ловци или колекционери искат да получат най-доброто, то те се обръщат към Центъра за разработки на „Смит и Уесън”, в който се предлагат нестандартни оръжия, които са в ограничени бройки и не се произвеждат серийно. Модел 640 Pro Series е типичен техен представител. Револверът е с малка рама и изключително подходящ за лов на среден и едър дивеч, както и за спортна стрелба. Изработен е изцяло от неръждаема стомана. 

Характеристики:
• Рама, цев и барабан от неръждаема стомана
• Предни и задни тритиеви нощни мерни прибори
• Скрито чукче
• Предназначен за непрекъсната употреба +P

Спецификации:
Модел: Performance Center® Pro Series® Model 640
Калибър: 357 Magnum, 38 S&W SPECIAL +P
Вместимост на барабана: 5 патрона
Дължина на цевта: 2.125" (5.4 cm)
Мерник: тритиев "лястовича опашка"
Мушка: тритиева "лястовича опашка"
Действие: двойно
Ръкохватка: синтетика
Материал на барабана: неръждаема стомана
Материал на рамата: неръждаема стомана
Материал на цевта: неръждаема стомана
Обща дължина: 6.6" (16.76 cm)
Тегло: 22.2 oz. (629 g)

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка Smith&Wesson
Рама J Рама
Калибър .357 Mag
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон