Тениска Jack Pyke Digicam

Тениска за лов, изработена по уникална технология, която поддържа телесната температура независимо дали е студено или топло. 

Наличен
Останали са само %1
35,00 лв.
  • Марка: Jack Pyke Английско ловно облекло и аксесоари Джак Пайк

    Англйиската фирма JACK PYKE има дългогодишен опит, знания, ресурси и обратна връзка, което им дава възможност да предложат фантастична гама от продукти, произведени от качествени материали на достъпни цени.  Jack Pyke предлага дрехи и аксесоари за лова и свободното време в три основни камуфлажа - English Oak, English Woodland & Wild Trees Grasslands.  Фирмата непрекъснато добавя нови артикули в своята гама, които да отговорят на изискванията и на най-взискателните клиенти.

Носенето на Layer, т.е. термо-бельо по време на всякакви спортни дейности позволява контрол на телесната температура. Jack Pyke Digicam тениската е универсална блуза с къси ръкави, която може да носите като външен слой през топлите месеци или като основен слой през есента и зимата. Изработена е от бързо съхнеща мрежеста материя, която отвежда влагата, осигурява комфорт и помага да поддържате тялото си сухо. Тениската е не само идеална за всякакъв вид стрелба или лов, но е подходяща и за риболовци или любители на еърсофт стрелбата.

Спецификации:
Къси ръкави
Може да бъде носена както като връхна дреха, така и под яке
Материал: 100% полиестер

Допълнителна информация
Марка Jack Pyke
Материал 100% полиестер
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон