Пушка на годината на Great British Shooting Awards 2024! Победител ATA SP PRO 12

ATA SP PRO 12 Competition спечели приза за продукт на годината в категория гладкоцевни оръжия на Great British Shooting Awards 2024!


ATA SP PRO 12 Competition - където традицията среща иновациите, за да предефинира превъзходството в спортната стрелба. Резултат от 50 годишен опит и авангардна технология - SP PRO 12 Competition
е доказателство за непоколебимия ангажимент на ATA за качество и удовлетворение на клиентите.
Прецизно проектирана да надмине всички очаквания!
Отличаваща се с набор от изключителни функции, безпроблемно засенчва своите конкуренти!
В основата си SP PRO 12 дава приоритет на комфорта и контрола на стрелеца. Превъзходната ергономичност гарантира безпроблемно изживяване при стрелба, осигурявайки постоянна точност при всеки произведен изстрел. С регулируем приклад и ергономичен задтилък, персонализирането е от ключово значение - позволява на стрелците да намерят перфектната им стойка и оптимизират зрителното им поле.
Конструирана с приклад от орех клас 2, олицетворява издръжливостта без компромис с естетиката, а разглобяемият спусък опростява поддръжката и персонализирането. За тези, които искат да настроят фино своята производителност, са налични опционални тежести за състезателна цев и приклад (20gr / 40gr), позволяващи прецизни настройки на баланса, съобразени с индивидуалните предпочитания.
Пушката SP PRO 12 се отличава с иновативен дизайн с хромирани цеви и удължени външни шокове, разработени в сътрудничество с Teague Precision. Това сътрудничество постига забележително 26,7% намаление на отката, подобрявайки плавността на последващите изстрели и подобрявайки точността. В допълнение, включването на специализирана подложка за откат в задтилъка гарантира издръжливост и комфорт по време на употреба.