Още за оптиките AccuPoint на Trijicon

Оптимална стрелба при всякакви светлинни условия с висока преходна скорост и прецизност.

С подобрената фибро-оптика с осветление от тритиумна точка Аку-пойнт на Трижикон с придобивка от скоростен мерник удължава часовете за стрелба. Двойно осветената фибро оптика автоматично регулира насочващата точка според съществуващата светлина. Това позволява на ловците оптимална осветеност и идеален визиран кръст. Резултата: нужната осветеност при всякаква светлина без нуждата от батерии за максимален успех.

Технологията

Акупойнт включва уникална комбинация от усъвършенствана фибер оптика и тритиум. Използвайки двойно осветяваща технология която първоначално е разработена за военните и е доказана в битка, точката от тритиум свети дори при пълен мрак, докато фибер оптиката е събирач на светлина за усилване на визирания кръст. Това автоматично балансира светещата точка според условията. Когато пожелаете може ръчно да нагласяте светлината, което позволява на ловците да коригират яркостта и на визирания кръст.

Специални особености

Ø Биндон Ейминг Консепт позволява Акупойнт да се използва при две отворени очи, идеален за бързо движещи се мишени и е предимство при горски и обрасли с храсти терени.

Ø Високата степен на дискриминация позво-лява да се избират трофей от бързо движещо се стадо.

Ø За далечни раз-стояния фокусът на Акупойнт и осветения визиран кръст предла-гат бързо настроиване на контраста на визиран кръст/мишена, направен да откроява тъмни силуети в далечината.

Ø Качеството на алуми-ниевото тяло на Аку-пойнт и другия високо качествен материал плюс изключителната оптика и изработка ще ви даде години гарантирана надежд-ност и изпълнение дори и при най-сурови условия.

Ø Традиционния дизайн на Акупойнт и матираната черна полировка го правят ценна и приятна приставка към всяка пушка.