Оптиките Trijicon AccuPoint

 

ОПТИЧЕН МЕРНИК ЗА ОПТИМАЛЕН УСПЕХ ПРИ БЪРЗА СТРЕЛБА

Значителни подобрения. Визираният кръст може да изчезне поради липсата на контраст когато е насочен върху тъмно животно или е много светло. Визираният кръст на “AccuPoint” е винаги осветен и с по-висок контраст при прицелване през деня, при здрач и в пълен мрак като по този начин увеличава Вашия ловен ден.

Отлична оптика. Подобрена, многослойна оптика, позволяваща отлична светлинна трансмисия без подражание. Резултатът е супер чист образ дори при слаба светлина и дава на ловеца ясна, добре очертана мишена.

Безкомпромисна надеждност. Оптичните мерници на батерии, които се предлагат на пазара, могат да Ви провалят, ако са слаби или изтощени, а това се случва често при студено и влажно време. “AccuPoint” на “Трижикон” елиминира този проблем и работи за максимален успех при всякакви метеорологични условия.

Оптимална стрелба при всякакви светлинни условия с висока преходна скорост и прецизност.

С подобрената фибро-оптика с осветление от тритиум точка “AccuPoint” на “Трижикон” със ско-ростен мерник удължава часовете за стрелба. Двойно осветената фибро оптика автоматично регулира насочващата точка според съществуващата светлина. Това позволява на ловците оптимална осветеност и идеален визиран кръст. Резултатът – постигане на необходимата осветеност при всякаква светлина без нуждата от батерии за максимален успех.

Технологията
“AccuPoint” включва уникална комбинация от два източника за осветяване на визираният кръст. Използвайки двойно осветяваща технология, която първоначално е разработена за военните и е доказана при бойни условия, точката от тритиум свети дори при пълен мрак, докато фибер оптиката е събирач на светлина за усилване на визираният кръст. Това автоматично балансира светещата точка според условията. Когато пожелаете може ръчно да нагласяте светлината, което позволява на ловците да коригират яркостта и на визирания кръст.

Специални особености
- Bindon Aiming Concept позволява “AccuPoint”да се използва при две отворени очи, идеален за бързо движещи се мишени и е предимство при горски и обрасли с храсти терени.
- Високата степен на разграничение позволява да се избира трофeй от бързо движещо се стадо.
- За далечни разстояния фокусът на “AccuPoint” и осветеният визиран кръст предлагат бързо нас-тройване на контраста визиран кръст/мишена, направен да откроява тъмни силуети в далечината.
- Качеството на алуминиевото тяло на “AccuPoint” и другите използвани висококачествени материали плюс изключителната оптика и изработка ще Ви даде години гарантирана надеждност и изпълнение дори и при най-сурови условия.

Високо подобрена Bindon Aiming Concept. Това позволява на ловците да използват двете си очи при прицелване заедно с увеличителния мерник. Когато пушката се мести образът през перископа не е увеличен, позволявайки голяма междинна скорост. Колкото по-дълго стрелецът държи целта на мушка, толкова повече тя се приближава и изяснява. Екипиран с ”AccuPoint” ловецът може да види стадото, бягащо през храстите и да си избере трофея.

Вижте наличните оптики AccuPoint на Trijicon тук:

https://www.isd-bg.com/catalogsearch/result/?q=accupoint