Оптики Vortex серия Razor HD GEN

Произведената в Япония серия Razor HD Gen е най-високата серия на Vortex. Приборите от серията навлизат на пазара в САЩ много ударно и успешно. Vortex подсигуряват серията Razor HD Gen с прецизно изработени лещи и невероятно прецизни тумблери, които правят продукта им един от най-добрите на пазара.
Обективите с APO System системата, коригират цвета в целия визуален спектър. Оптично индексираните лещи оптимизират остротата и яркостта на изображението. Свръх ниското дисперсионно стъкло HD Lens Elements Premium осигурява максимална разделителна способност и цветност.
Корпусът е изработен от цяло парче алуминий и предоставя оптимална визуална производителност, както и гаранция за здравина и водоустойчивост.
Водоустойчивите уплътнения с О-пръстен предотвратяват проникването на влага, прах и отломки за надеждна работа във всички среди. Вакуумно запълнена с аргон предотвратява вътрешното замъгляване при широк диапазон от температури.
Удароустойчивата здрава конструкция издържа на удари и падания.
Високо издръжливото анодизирано покритие осигурява матова повърхност с нисък отблясък .
Иновативното ArmorTek ® ултра твърдо, устойчиво на надраскване покритие предпазва външните лещи от драскотини, масло и мръсотия.
Предлагат голямо разнообразие от прицелни скали както в ъглови минути(MOA) така и в милирадиани (MRAD)
Имат интегриран заключващ механизъм L-Tec ™ Turrets, който предотвратява грешки в настройките. Тумблерите осигуряват бързи, точни и лесно отчетни корекции с функция zero stop по хоризонтала и вертикала. Заключва подсветката при предпочитаната от стрелеца настройка на яркост.
Настройката на паралакса, разположена от лявата страна на корпуса, е лесно достъпна от позиция за стрелба. Осигурява оптимално фокусиране на изображението и премахване на паралакс.
Като завършек можем да кажем за Razor Gen II ,че е на едно от призовите места в състезанието за максимална прецизност при изстрели на далечни разстояния в екстремни среди и при всякакви условия, и е предпочитана от много професионални стрелци, както и от по-голямата част от снайперистите в различни спец подразделения по света.
Оптиките от серията Razor HD може да видите тук: https://www.isd-bg.com/catalogsearch/result/index/?cat=43&q=razor+hd