Най-новият модел Taser - Pulse, единственото електропреносно средство за самозащита от което се нуждаете

Новото електропреносно средство TASER PULSE е най-ефикасното до момента изобретение за обезвреждане на противник, без да се използва смъртоносна сила.

Какво е ТЕЙЗЪР ПУЛС?

ТЕЙЗЪР ПУЛС е ектропреноcно средство, което използва електрическа енергия, за да се въздейства върху сигналните механизми за комуникация в човешкото тяло. Електрическият заряд просто “заглушава” комуникационната система на тялото. ТЕЙЗЪР ПУЛС изпраща серия от енергийни импулси, твърде подобни на онези, използвани от мозъка за комуникация с тялото. Много подобно на радио заглушаване, Т-вълните надвиват нормалните електрически сигнали в нервните влакна в тялото. Нападателят моментално загубва мускулния контрол на тялото, не може да извършва координирани действия и обикновено пада на земята.

Как действа ТЕЙЗЪР ПУЛС?

При натискане на спусъка се чува пукащ звук, но откат няма. Целевият обект пада на земята за 0.30 секунди.

 Натискането на спусъка води до едновременното изстрелване на две малки игли  подаване на електричество, което стига до целевия обект по проводниците. Тези игли са свързани с оръжието чрез изолиран кабел за високо напрежение. Върху предната част на всяка сонда има игла и метална кукичка, която се забива в тялото или дрехата на целевия обект. Когато иглите влязат в контакт с целта, ТЕЙЗЪР ПУЛС предава мощни електрически импулси по кабелите и в тялото на целта.

* Един газов патрон се използва еднократно. За следващ изстрел се поставя нов. Ако при натискане на спусъка оръжието е без газов патрон, или има такъв, но той е вече използван, то оръжието действа като електрошок - при непосредствен допир до тялото на нападателя.

Безопасност

Подаваното електричество от TASER PULSE е 50 000 волта. Въпреки че изглежда високо, амперажът на подаваното електричество е стотици пъти под опасното за живота и здравето (0,0023А).

TASER PULSE не влияе върху сърдечния ритъм и сърдечната дейност на човека при имплантиран пейсмейкър.

Могат да се получат краткотрайни наранявания, вследствие падането на обекта на земята, но в повечето случаи това са охлузвания и натъртвания.

Повече информация за Тейзър Пулс, може да намерите ТУК