Мултифункционални инструменти Swiss+Tech

В далечната 1891-ва година, когато за Swiss Tech все още никой не си е и помислял, у Карл Елзенгер от Швейцария се породила забележителна идея. По това време той бил собственик на компания, която произвеждала хирургическо оборудване. Идеята се състояла в това, че джобните ножове, предоставяни на армията, се произвеждали в Германия. Но защо пък да не започнат да се произвеждат в Швейцария?! Ръководейки се от тази мисъл, Карл основал Асоциация на швейцарските ножари. Именно от този момент започнала работата над предшественика на съвременния Swiss Tech. Това бил първия образец, т.нар. "войнишки нож". Още по онова време войникът се нуждаел от отвертка, за да разглоби пушката си. Идеята се състояла в това тя да бъде съчетана с обичайния нож. Речено - сторено! Така постепенно се появило знаменитото "швейцарско ножче". Може да се каже - дядото на съвременните multi tools.

 

Днес обаче можем да се радваме на съвременна разработка - Swiss+Tech. В тези изделия идеите, заложени от Карл Елзенгер, получили своето ново развитие. С по-нататъшната разработка се заели американците. И какво се получило? Те преработили Swiss+Tech, като добавили съвременни материали и получили...съвременен мултитул, инструмент, способен да компресира, реже, пили, мери и с още много други функции. В Swiss+Tech са внедрени не само утвърдени технологии. Съвременните материали, лекотата на изпълнение и компактността отличават този инструмент от всички останали.

 

Разбира се, за да се убедите в надеждността и практичността на тези мултифункционални инструменти, е по-добре да ги тествате, подържите в ръце, а най-добре - да ги изпробвате, както се казва, в полеви условия. Определена представа за нивото на качеството, с което се характеризира всеки Swiss+Tech инструмент, могат да дадат следните факти за този производител. Първо, историята на фирмата, обединяваща в себе си отлично качество, присъщо за швейцарските майстори и американските дизайнери, започва още през 1996-та година. Именно тогава на световния пазар за пръв път се появили уникалните разработки под марката Swiss+Tech, които веднага се харесали от мнозина. Скоро след това били патентовани иновационни технологии. Голяма част от мултифункционалните инструменти с марка Swiss+Tech са окомплектовани с LED фенерчета, което позволява да се използват както през деня, така и през тъмната част от денонощието. Освен това, всеки multi tool е гарантирано защитен от случайно отваряне, тъй като разполага със специална технология на заключване, патентът на който също принадлежи на дизайнерите на тази международна компания.

 

Ако мултифункционалните инструменти представляват интерес за вас, можете да ги намерите в нашия он-лайн магазин под марката Swiss+Tech! Предлагаме ви богат избор от такива инструменти, от най-миниатюрните, които при необходимост ще ви помогнат да се справите с текущия ремонт, а през останалото време ще си стоят закачени на вашия ключодържател, без да ви създават каквито и да било грижи, до по-масивните, които, между впрочем, също не се отличават с масивни габарити. Трябва да отбележим, че мултифункционалните инструменти Swiss+Tech, без значение от своите размери, се отличават с високо качество, съчетавайки в себе си швейцарска надеждност с американски иновационни разработки. С пълно основание може да ги наречем уникални multi tools: при минимални габарити, по функционалност те съвсем не отстъпват на пълноразмерните. Затова и са толкова популярни както сред любителите на подобни инструменти, така и сред тези, които просто предпочитат да имат винаги под ръка набор от инструменти "за всеки случай".

 

Микро мултифункционалните инструменти Swiss+Tech са уникални по своята същност и незаменими помощници. От 1996-та година Swiss+Tech е лидер в производството на mulit tools. Асортиментът на фирмата постоянно се обновява, като се предлагат все нови и нови модели микро мултитулове. Ако търсите компактен мултифункционален инструмент за ежедневно носене, то Swiss+Tech е идеалният вариант за вас.

 

Ако не знаете какво да подарите на любимия човек, то изключителният Multi Tool Swiss+Tech ще е забележителен подарък, който постоянно ще бъде прикрепен към ключодържателя.