Ловните обувки на Jack Pyke

 

Обувки Хънтър (Hunter)

Ловните обувки често залагат на няколко основни качества, характерни за гамата на туристическите обувки, като водоустойчивост, изолация, комфорт и добро сцепление. В допълнение, новите обувки за дебнене започват да въвеждат иновации, които са специално създадени за нуждите на ловния пазар. Обувките Хънтър (Hunter) на Джак Пайк, са изключителна комбинация, която дава абсолютно всичко необходимо на един ловец. Изработени са от естествена кожа и са снабдени с водоустойчива и дишаща мембрана Hydroguard. Изолацията е 200 гр. Thinsulate, а антибактериалната обработка е Agion, която предпазва краката ви от неприятни миризми. Подметката е изработена от небеизвестната компания Вибрам (Vibram) и осигурява ненадминато сцепление и комфорт.

 

 

 

Обувки Фийлдман (Fieldman)

След успеха на обувките Хънтър, Джак Пайк представят своя нов модел ловни „половинки” – Фийлдман (Fieldman). С горна част, изработена от естествена кожа и гумена ивица, която предпазва обувките от абразивни терени и сцепление, което е подсигурено от подметките Вибрам, тези обувки са създадени за преход над всякаква повърхност. Въпреки тази стабилна конструкция, обувките не са тежки и създават усещането за носенето на леки спортни обувки. Обувките модел Фийлдман са 100% дишащи и имат водоустойчива мембрана Hydroguard, която ще запази краката Ви сухи. Подплатата е с антибактериална обработка, а изолацията е 200 гр. Thinsulate, която ще пази краката Ви топли през студените зимни дни.

 

 

Обувки Тундра 2 (Tundra 2)

Обувките Тундра (Tundra) са една изключително сполучлива разработка на Джак Пайк. Горната част на обувките Тундра е изработена от 900 D кордура, а цялата средна част е подсигурена с допълнителен слой кордура. Това прави обувките изключително издръжливи, но и леки. Използваният камуфлажен цвят тип - „английски дъб - evo” е разработка на Джак Пайк. Подметката, която е изработена изцяло от каучук е с изключително сцепление. Допълнителната изолация задържа топлината, а дишащата мембраната Hydroguard запазва краката Ви сухи.