Ловни и туристически обувки ORIZO

Обувки Оризо – стил и качество на разумни цени 

Началото на италианската марка обувки Оризо е поставено през 2000г. Благодарение на голямото разнообразие на предлаганата гама, качеството на използваните материали и технологии и конкурентните си цени, марката бързо набира популярност в много страни от Европа. В Италия Оризо са официален спонсор на италианския олимпийски отбор по стрелба по панички. 

Защо да изберем Оризо?

Съществуват три основни фактора при избора на обувки:

1. Качеството винаги е на първо място.  Комфортът при употреба и устойчивостта на износване са от изключително значение.

2. Конкурентната цена.

3. Когато горните две са налице, решаващия фактор е подходящия за Вас дизайн.  

Ако това важи и за Вас, то тогава Оризо са подходящия за Вас избор.

 

В производството на своите обувки, Оризо използват множество технологии, за да постигнат желаното  качество на своите продукти, част от тях са:

eVent fabrics - специален непромокаем и дишащ материал.

Cordura - високо технологичен и устойчив на износване плат.  

Подметките „Вибрам”, които са се доказали като световен стандарт в производството на обувки за професионална употреба, осигуряват ненадминато сцепление, което гарантира най-добро представяне, максимално ниво на комфорт и дълготрайно качество.

Thinsulate - Лека топлоизолация за максимален комфорт. Независимо дали става дума за облекло или обувки, ботуши или ръкавици – можете да забравите за студа, защото Thinsulate  изолацията винаги ви държи топло.

Coolmax -  Материя, която включва ефективна система за управление на влагата на базата на влакна. Системата може да движи потта от тялото, и през тъканта, където може да се изпарява бързо.

Използваните технологии позволяват на Оризо да произведат широка гама от продукти, подходящи за всеки сезон, а голямото разнообразие от цветове и външен дизайн биха задоволили и най-претенциозните клиенти.

Зимната гама ловни, туристически или тактически обувки използват технология, защитаваща крака от измръзване при температурни граници от  -10oC до -50оC, докато дишащите материали при летните модели спомагат за бързото изпаряване на влагата и държат крака сух през цялото време. Всички кожени модели използват истинска италианска кожа, която е изключително издръжлива на износване.

За да е пълна гамата на произвежданите продукти, компанията предлага и редица аксесоари - раници, стелки, чорапи и връзки за обувки. Раниците за лов са изключително удобни и практични, произведени от устойчива на износване дишаща материя, която не позволява задържане на влагата.

Когато става въпрос за конкурентна цена, смело можем да твърдим, че предлаганите от Оризо продукти са в широк ценови диапазон, който дава възможност за голям избор.