Lansky QuadSharp многоъгълно джобно точило

Трудно е да не обичаш малки джобни инструменти, които са практични и имат много приложения. Добър пример за това е джобното точило на Lansky – QuadSharp. Всеки, който обича ножовете и има колекция от тях, има и няколко точила, за да запази ръбовете им, след като ги използва.

От бойни ножове до ножове за филетиране и от фиксирани остриета до сгъваеми за ежедневна употреба, може да използвате Lansky QSHARP всеки път, когато имате нужда. Lansky QuadSharp може би е най-универсалният инструмент за заточване, който някога сте срещали. Той има четири карбидни ъгъла на заточване, настроени на 17°, 20°, 25° и 30°, които ще могат да заточат почти всеки нож, който притежавате.

 А за да завършите ръба на ножа си, имате и керамичен камък на Ваше разположение за полирането му, което прави това точило „всичко в едно”. С QSHARP не е нужно да носите повече заточващи инструменти с Вас, защото той има всичко от което се нуждаете! Към него просто добавяме и изцяло метална конструкция и имате точен, надежден и здрав инструмент в ръцете си. Няма батерии, голяма екипировка за разтоварване или сглобяване или нещо друго, което да носите допълнително, а това го прави наистина идеалният заточващ инструмент за носене на къмпинг, лов, риболов, пътуване и въобще на всяка екскурзия на открито.

Когато за първи път срещнете този джобен инструмент за заточване ще се убедите, че наистина е един продукт, който просто трябва да имате. Всички тези ъгли на заточване в един инструмент, ще ни попитате Вие?. О, да, този сън сега е реалност! И то при цена под 40 лева! Ние от АйЕсДи БГ искрено даваме на този продукт своя пълен тестван печат на ОДОБРЕНИЕ! Може да прочете повече за Lansky QSHARP на адрес: http://www.isd-bg.com/knives/tochila/kombinirano-tochilo-ps-med01-lansky-7416

Лански също имат и много други инструменти за заточване на ножове, които може да намерите онлайн на адрес: http://www.isd-bg.com/knives/tochila?brand=75&p=1 или да ни посетите в магазина, за да ги разгледате на живо. 

Повече за ъглите на заточване:
Ъгъл на 17° - Той се препоръчва за ножчета за бръснене, скалпели и други подобни инструменти.  Осигурява изключително остър, но деликатен ръб.
Ъгъл на 20° - Обикновено се използва за ножове от по-високо качество и осигурява отлично режещ ръб на кухненските инструменти и ножовете за филетиране.
Ъгъл на 25° - Това е най-използваният ъгъл за заточване на ножове. Препоръчителен е за повечето ножове, които се нуждаят от трайни и остри ръбове. Идеален е за ловни и аутдоор ножове.
Ъгъл на 30° - Изключителен ъгъл за ножове, които се използват при тежки и екстремни условия. Подходящ за инструменти, режещи картон, тел или килими.