Какво получаваме от приборите на Vortex Optics?

Брилянтно качество на изображението

Всички прибори Vortex използват изцяло многослойни обективи, за да сведат до минимум отражението на светлината на границите въздух-стъкло, като осигуряват отчетливо качество на изображението, независимо от условията на осветление.

Различни опции за диапазон на увеличение

С възможностите за увеличение, вариращи от две до шестдесет за различните им продуктови категории, Vortex ви предлага идеалната селекция от обхвати съобразно всички видове  огнестрелни оръжия и предназначенията им.

Висококачествени материали и практики на производство

Производителят използва алуминий предназначен за самолетостроенето за конструирането на телата на своите продукти, като дори най-евтиният модел е изграден около главна тръба от един елемент, за да се осигури максимална структурна цялост, като същевременно се запазва лекотата на продукта. Заслужава да се спомене тук, че повечето от конкуренцията на Vortex не използват еднокомпонентни главни тръби за техните по-евтини продукти, което ги прави значително по-малко трайни.

Оптическият прибор  е проектиран да бъде здрав и удароустойчив, така че да можете да го използвате в тежки полеви условия, без да се притеснявате.Те имат анодизирано матово черно покритие, за да се сведе до минимум отражението, което би могло да разкрие позицията ви при лов.

Окуляр за бързо фокусиране

Бърз фокусиращ окуляр за бързо, опростено фокусиране на мрежа е наличен във всички обхвати на Vortex и те твърдят, че той осигурява 4 инча облекчение на очите. Въпреки това, въз основа на потребителски мнения, диапазон от 2-3.5 инча е по-близо до истината. Това е един от малкото аспекти, в които техните раздели са разочаровани, като се има предвид, че повечето конкуренти на практика гарантират 3.5+ "очен клирънс дори за най-евтините си обхвати.

Гаранция за потребителите

Всички прицели от този производител идват с ВИП гаранция, при която производителят изрично обещава да поправи / замени всеки прибор безплатно, ако се повреди или откриете неизправност в него, без да задават каквито и да било въпроси. Тази неограничена  гаранция ги поставя високо в  индустрията, където стандартът е ограничена гаранция.

Характеристики на бюджетните решения

Сериите с обхват на бюджетните пушки като Diamondback, Crossfire II и Copperhead очевидно идват с много по-малко премиум характеристики в сравнение с големите класове, но благодарение на невероятното качество на изработка, присъщо на всички продукти на Vortex , те предоставят изненадващо щедри съотношения цена-качество.