Бързомерец Vortex Crossfire Red Dot

Vortex Optics Crossfire Red Dot

Не трябва ниската цената да Ви плаши- бързомерецът е чудесен!

Когато ни е нужен бързомер, за да направим перфектният изстрел и той трябва да е супер лек, ултра компактен, бързо намиращ целта и изключително елегантен, Crossfire Red Dot е точно това което търсите. Но това не е всичко, този бързомер е здрав като камък и е със скромната цена от 339лв.

  Прицелният му маркер е червена точка с големина  2-MOA  на 100м, който спомага за бързото откриване на целта и точното пласиране на изстрела при различни ситуации и дистанции на стрелба. Селекторът за регулиране на яркостта на точката разполага с 11 степени на яркост за перфектно визуализиране на прицелният маркер в целта при различна  осветеност на външната среда. Към комплектовката на прицела влизат и олекотена скелетирана висока база за уивър или пикатини, както и ниска такава, които са еднакво функционални както за базираните на  AR-15 оръжейни системи, така и за всяка друга карабина, ловна пушка, а дори и за голямокалибрен  револвер.

 Той е изработен от ергал (самолетен клас алуминий), което го прави изключително здрав и лек, а лещите му са с няколко вида покритие осигуряващи на ползващият го перфектна картина при различни условия.

Издържа при всякакви метеорологични  условия.  Водоустойчив , удароустойчив  и напълнен с газ аргон против изпотяване на лещите при рязка промяна на температурата.

Разбира се продукта е покрит от доживотна VIP warranty гаранция, важаща и за всички оптически прибори на Vortex Optics.

ВИЖТЕ бързомереца Vortex Optics Crossfire Red Dot ТУК