Smith & Wesson
SKU
21664

Сгъваем нож Smith & Wesson Freelancer 1122570

Сгъваем джобен нож Smith & Wesson Freelancer 1122570 с острие от неръждаема стомана и бутон за по-гладко отваряне/затваряне

Наличен
89,00 лв.
  • Марка: Smith & Wesson

    В нашия магазин с марката Smith&Wesson ще намерите висококачествени револвери и пистолети, карабини и пушки. Голяма гама от оригинални тактически ножове Smith & Wesson, ловни ножове, ножове за всекидневна употреба и аксесоари. Американската оръжейна фирма „Смит и Уесън” Smith & Wesson не се нуждае от представяне, тъй като повече от век и половина нейните револвери и пистолети шестват по света. "Смит и Уесън" е световен лидер в производството на късо огнестрелно оръжие.

Моделът Freelancer е джобен нож с бутон за отваря/затваряне на острието и Button Liner Lock система за по-голяма безопасност при работа. Острието е тип Drop Point, изработено от висококачествена неръждаема стомана с марка 8Cr13MoV и черно антирефлекторно покритие. Ръкохватката е с удобен захват, изработена от двуцветен G10. Разполага с отвор за ремък и клипс от неръждаема стомана. Ножът е подходящ за всички ежедневни нужди.

Спецификации:
Дължина на острието: 3.5" / 8.89 cm
Материал на острието: неръждаема стомана 8Cr13MoV
Покритие на острието: черно антирефлекторно покритие
Форма на острието: Drop Point
Материал на ръкохватката: Black/Tan G10
Дължина затворен: 4.5" / 11.43 cm
Дължина отворен: 8.0" / 20.32 cm
Тегло: 0,105 g


Допълнителна информация
Марка Smith&Wesson
Вид Нож за всекидневно ползване
Тип сгъваемо острие
Стомана 8Cr13MoV неръждаема стомана
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон