Smith & Wesson
SKU
21785

Кукри Smith & Wesson M&P Extraction & Evasion 1193181

Кукрито Smith & Wesson M&P Extraction & Evasion 1193181 е перфектно както за горска експедиция, така и за задачи около къщата, както и за други дейности за оцеляване.

Наличен
85,00 лв.
  • Марка: Smith & Wesson

    В нашия магазин с марката Smith&Wesson ще намерите висококачествени револвери и пистолети, карабини и пушки. Голяма гама от оригинални тактически ножове Smith & Wesson, ловни ножове, ножове за всекидневна употреба и аксесоари. Американската оръжейна фирма „Смит и Уесън” Smith & Wesson не се нуждае от представяне, тъй като повече от век и половина нейните револвери и пистолети шестват по света. "Смит и Уесън" е световен лидер в производството на късо огнестрелно оръжие.

Компактно кукри от серията M&P Extraction & Evasion, проектирано от легендарния американски производител на огнестрелни оръжия - Smith & Wesson. Моделът съчетава остър режещ ръб с поставен на гърба трион, което значително разширява обхвата на приложение на този инструмент. Можем успешно да го използваме за рязане на клони. Широкото острие, изработено от неръждаема стомана, ще бъде идеално за ефективно почистване на храсти, гъсталаци и плевели, както и за работа в градината или при проучване на нови площи в полето. Гумената ръкохватка с неплъзгаща се текстура е ергономично профилирана, което осигурява сигурен захват при всякакви условия. Освен това елиминира вибрациите и гарантира удобна работа, без да уморява ръката дори при продължителна употреба. В края си има стоманена глава, която в извънредна ситуация могат да се използват за счупване на прозорци или забиване на пирони. Другата добавена екстра на кукрито е острието за рязане на въжета, корди, ленти и лози. Комплектът включва и найлонова кания с приставка за колан за удобно транспортиране на инструмента близо до тялото. Кукрито е перфектно както за горска експедиция, така и за задачи около къщата, както и за други дейности за оцеляване.

Спецификации:
Материал на острието: 3Cr13Mov
Дължина на острието: 23 cm
Покритие на острието: черно антирефлексно
Материал на ръкохватката: гума
Обща дължина: 39,4 cm
Тегло: 589 g

Допълнителна информация
Марка Smith&Wesson
Стомана 3Cr13 неръждаема стомана
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон