Smith & Wesson
SKU
21537

Чанта за оръжие Smith & Wesson M&P Essentials Bug Out

Чанта за оръжие M&P Essentials Bug Out от Smith & Wesson

Изчерпан
129,00 лв.
  • Марка: Smith & Wesson

    В нашия магазин с марката Smith&Wesson ще намерите висококачествени револвери и пистолети, карабини и пушки. Голяма гама от оригинални тактически ножове Smith & Wesson, ловни ножове, ножове за всекидневна употреба и аксесоари.

Smith & Wesson M & P Essentials Bug Out чантата съхранява основното оборудване близо до ръцете, с изключително компактен и удобен дизайн. Изработена е от здрав полиестерен материал 1200D и е изпитан в значителна степен на износване, за да се гарантира производителност без отказ. Тази чанта има много функции за управление на аксесоарите, включително два разширяващи се странични джоба и вътрешни джобове на органайзера. Можете да я поставите и  носите цял ден удобно, тъй като гърбът е направен от вентилирана охлаждаща мрежа. С тихата система за освобождаване на ключалката и скрит силует, може да се носи дискретно в ежедневието. Перфектната комбинация от интелигентно съхранение, тактическа функционалност и нископрофилен дизайн е чантата на Smith & Wesson M&P Essentials Bug Out.

Спецификации:
Презрамка за рамо с функция за бързо освобождаване
Страничен джоб CCW
2 вътрешни странични джоба
Скрит джоб за пистолет
Корпус за слънчеви очила на горния капак
Вътрешни размери: 9” W x 3.5” H x 8” D
Външни размери: 13” W x 12” H x 4” D

Характеристики:
7 отделения, включително 2 разширяеми, мрежести странични джоба. Отпред и отдолу MOLLE за допълнителни торбички за аксесоари. Малък формован джоб, идеален за съхранение на слънчеви очила
Изработена от устойчива на атмосферни влияния, издръжлива, балистична материя, проектирана да издържи на всички условия

Допълнителна информация
Марка Smith&Wesson
Тип simple
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон