АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Термална оптика ATNI MARS HD 384x288 1.25-5х

5 089,00 лв.
Изчерпан

Термална оптика ATNI MARS HD 384x288 1.25-5х

Характеристика
Sku 790031
Марка ATN International

През 2016 г. ATN промени изцяло начинът на ловуване с термални оптики. Термалните оптики от серията Smart MARS-HD, задвижвани от процесор - Obsidian Core, вдигнаха летвата така, както никога досега. 


Obsidian Core е високо специализиран компютърен процесор, предназначен да управлява серия от сензори и да обработва големи файлове.

FULL HD - Използва сензор с висока разделителна способност, с различни варианти за нощно виждане.
Оптиката дава възможност за лесни и персонализирани настройки, за да направи вашето ATN устройство удобно за работа.

SMART SHOOTING SOLUTION - Балистичните калкулатори никога не са били толкова лесни. Няма повече графики, сложни решетки и изчисления. ATN Obsidian Shooting Solution прави всичко. Влезте в обхвата с вашия Smart Range Finder далекомер, въведете данните за вятъра и оставете Obsidian Core да направи останалото, променете ъгъла на наклона, регулирайте разстоянието и мигновено точката на удара ще се смени, за да имате перфектния изстрел всеки път.

RECOIL ACTIVATED VIDEO (RAV) - Имате по-важни неща, за които да мислите, отколкото да запомните да натискате бутона за запис преди всеки изстрел, защото би било хубаво да има видеоклип след това. Recoil Activated Video (RAV) се грижи за всички ваши притеснения. Просто се отпуснете и се съсредоточете върху лова си и оставете Obsidian Core да направи останалото. Когато настроите видеозаписа си в RAV, системата буферира всичко, което виждате. Когато се задейства спусъкът, оставате с пълно видео на това, което сте видели, преди и след като направите изстрела.

SMART RANGEFINDER - Патентованият интелигентен далекомер (Range Finder), ще направи живота ви по-лесен от всякога. Само с две кликвания и просто преместване на обхвата ще можете да достигнете целта си. Веднъж в диапазона си, ще регулирате автоматично точката на въздействие. Няма повече мислене, запаметяване на диаграми или сложни изчисления.

SMOOTH ZOOM - За разлика от много традиционни оптики, ATN дава възможност за гладко и чисто увеличение, което ви помага да се приближите до всеки един обект.

PROFILE MANAGER - Запазва всички балистични и нулиращи данни в мениджъра на профила за всяко оръжие, което планирате да използвате. Не се притеснявайте да възстановявате всичко. Просто създайте нов профил и сте готови. Няма ограничение за броя на оръжията.

SMART USEFUL FEATURES - Полезни характеристики:

E-барометър - Базовият барометър X-SIGHT II HD ви дава точни точни данни, така че да можете да се уверите, че всичко е наред!
Жироскоп - Подобрете способността за гладкък и ясен образ на място, като активирате вградения жироскоп и стабилизиране на изображението! Успокойте изгледа си и направете преживяването много по-забавно!
- Е-компас - Електронният компас ви информира точно в каква посока трябва да се насочите, за да можете да се придвижите малко по-близо и да получите по-добър изстрел в животното, което преследвате.

 

BLUETOOTH и WI-FI - Чрез използването на приложението ATN Obsidian можете да контролирате устройството си и да гледате предавания на живо. Свържете телефона или таблета си и вижте всичко.

 

Искате ли да видите какво сте записали досега? Няма проблем, след като сте свързали приложението чрез WiFi, отворете Галерията и възпроизведете най-новите си приключения. Всички ваши снимки и видеоклипове са на една ръка разстояние.

 

 

 

СЕНЗОР 384 x 288
УВЕЛИЧЕНИЕ 1.25 - 5 X
ЗРИТЕЛЕН ЪГЪЛ 16 x 12.5
ЛЕЩА 19 mm
МИКРО ДИСПЛЕЙ HD Display
ПРОЦЕСОР ATN Obsidian "T" II
РАЗСТОЯНИЕ ОТ ОКОТО 65 mm
IP РЕЙТИНГ Weather resistant
РЕЗОЛЮЦИЯ НА ВИДЕО ЗАПИС 1280x960 at 30 fps
МИКРОФОН Да
МИКРО SD КАРТА от 4 до 64 GB
МИКРО USB Да
MICRO HDMI Да
WIFI (STREAMING, GALLERY & CONTROLS) iOS & Android
BLUETOOTH 4.1
GPS (GEOTAGGING, ELEVATION, ETC.) Да
3D ЖИРОСКОП Да - GS7
3D АКСЕЛЕРОМЕТЪР Да
3D МАГНИТОМЕТЪР Да
E-БАРОМЕТЪР Да
ДАЛЕКОМЕР Да
SMART SHOOTING SOLUTION Да
RAV (RECOIL ACTIVATED VIDEO) Да
E-КОМПАС Да
SMOOTH ZOOM Да
RETICLES Multiple Patterns & Color Options
МОНТАЖ Picatinny, Interchangeable
ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА (LI-ION) 8 часа
РАЗМЕРИ 6.85" x 3.16" x 3.14"/174 mm x 80 mm x 80 mm
ТИП НА БАТЕРИЯТА 4 AA type batteries, 1.5 V (Lithium recommended)
ТЕГЛО 1.7 lbs
Засичане на човек на дистанция 625 m
Разпознаване на човек на дистанция 280 m
Идентификация на човек на дистанция 170 m
ГАРАНЦИЯ Три години

 

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Получаване по куриер
Ирена  / 19.03.2020 г.
Може ли да го купя онлайн с доставка по куриер
(Най-ниската е 1, най-високата е 5)