АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Електрошок - фенер Rocket Switch Stun black "Mace"

59,00 лв.
Неналичен

Комбинацията Mace Flashlight и Stun Gun осигурява удобството на високоефективно LED фенерче и спиращата сила от 2,500,000 волта електрически удар.

Характеристика
Sku 803300
Марка Mace
Тегло 0.5000
Mace

 От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Понякога просто не можете законно да носите пистолета си с вас, в тези случаи марката Mace Brand със своя продукт ще бъде приветстващо допълнение към вашия защитен арсенал. Това устройство е съчетало в себе си висококачествено  LED фенерче и 2,500,000 волтов електрошок за самозащита. Разполага с превключвател за включване/изключване на фенера и бутон за зашеметяване. Предлага се в комплект с калъф за носене и захранващ кабел.

БЕЗОПАСНОСТ:
Електрошока за зашеметяване от една секунда или по-малко ще предизвика болка и незначителни мускулни контракции. Зашеметяването на нападателя за една до две секунди ще предизвика спазми и замаяно психическо състояние. Зашеметеният нападател за три до пет секунди ще предизвика в него загуба на баланс и контрол на мускулите. Не продължавайте да зашеметявате нападател след като сте в състояние да избягате в безопасност.



Спецификации:


Електрически удар с висок волтаж (2,500,000 волта)
Акумулаторна батерия с голям капацитет
Мощна LED светлина
Размери: 15.9 x 3.5 x 3.2 cm
Тегло: 151 g

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)