BALLISTOL
SKU
251450

Спрей - Kamofix, 110 ml. "BALLISTOL"

Наличен
6,90 лв.
  • Марка: BALLISTOL

 SKU: 251450Kamofix e бърз и ефикасен препарат под формата на спрей, който Ви помага да почистите загоряли повърхности за кратко време. Идеален е не само за фурни и камини, но и за всички стъклени, керамични и метални повърхности, дори и за скарата.

- Стклото на камината: Kamofix почиства стъклото на камината за секунди, без да оставя следи. Даже и твърдия нагар, който прави стъклото на камината "сляпо", се остранява без усилие.
- Грил: Едно грил парти е нещо чудесно, ако не беше досадно почистването на скарата след това. Kamofix ще свърши работата вместо Вас. Просто напръскайте скарата и я измийте със студена вода. Ето, скарата е готова за следващо парти. Само внимавайте - не всяка скара е от неръждаема стомана. За да се предпазите от ръжда, след измиването напръскайте с Ballistol Universal или Ustanol. Не се трвожете, Балистол е напълно безвреден и не дразни ръцете.
- Многостранен: Kamofix Ви помага да почистите не само стъклото на камината и скарата, но и всички тенджери, тигани, фурни, котлони и печки, тави и всички загоряли метални, стъклени и керамични повърхности.
- Просто: Kamofix остранява лесно твърди нагари, овъглени остатъци, мазнини, никотин. Предпазва от повторно образуване.
- Екологичен: Kamofix е еколкогичен за разлика от другите подобни продукти на пазара. Той не съдържа ензими или избелващи вещества, не съдържа и водороден пероксид. Действието му е основано на захарни тензиди от естествено разстящи материали.
- Употреба: Толкова лесно! Напръскайте избраната от Вас повърхност и оставете Kamofix да подейства 2-3 минути. Kamofix образува пяна за кратко време. След това избършете добре с кухненска хартия или хартиена салфетка. При нужда изплакнете с вода.

Kamofix e идеалният препарат.
Kamofix е не само силен, но и много икономичен.

Допълнителна информация
Марка BALLISTOL
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон