АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню

ORIZO

ORIZO

Обувки Оризо - стил и качество на разумни цени!
Началото на италианската марка обувки ORIZO е поставена през 2000г. Благодарение на голямото разнообразие на предлаганата гама, качеството на използваните материали и технологии и конкурентните цени, марката бързо набира популярност в много страни от Европа. В производството на обувките Оризо използват множество технологии, за да постигнат желаното качество на своите продукти, като част от тях са:
eVent fabrics - Това е специален непромокаем и дишащ материал
CORDURA - Това е високо технологичен и устойчив на износване плат
Vibram - Подметките "Вибрам" са се доказали като световен стандарт в производството на обувки за професионална употреба, осигуряват ненадминато сцепление, което гарантира най-добро представяне, максимални ниво на комфорт и дълготрайно качество.
Thinsulate - Е лека топлоизолация за максимален комфорт. Независимо дали става дума за облекло или обувки, ботуши или ръкавици - можете да забравите за студа, защото изолацията винаги ви държи на топло.
Coolmax - Е материя, която включва ефективна система за управление на влагата на базата на влакна. Системата може да извежда перспирацията от тялото през тъканта, от където може да се изпарява бързо.
Използваните технологии позволяват на Оризо да произведат широка гама от продукти, подходящи за всеки сезон, а голямото разнообразие от цветове и външен дизайн биха задоволили и най-претенциозните клиенти.
При нас с марката Orizo ще намерите голямо разнообразие на ловни обувки, трекинг обувки, туристически обувки, тактически обувки и аксесоари за обувки.

Сортирай по Показвай по
12
Ботуши 997 Garden Orizo

Нормална цена: 35,00 лв.

Special Price 17,99 лв.

Ботуши 998 Circeo Orizo

Нормална цена: 39,00 лв.

Special Price 19,99 лв.

Връзки за обувки A100 ORIZO
Връзки за обувки A130 бели ORIZO
Връзки за обувки A150 кафяви ORIZO
Дишащи стелки P100 Feltro Orizo

Нормална цена: 7,90 лв.

Special Price 5,90 лв.

Ловен елек-раница Z025 Wild Boar Orizo
Натурална вакса A200 Orizo
Обувки 105 SAMI JEANS ORIZO

Нормална цена: 149,00 лв.

Special Price 85,00 лв.

Обувки 105 SAMI RED ORIZO

Нормална цена: 149,00 лв.

Special Price 85,00 лв.

Обувки 13364 RIDGE FUMO Orizo
Сортирай по Показвай по
12

Обувки Оризо – стил и качество на разумни цени! Голяма гама от италиански ловни обувки, трекинг обувки, туристически обувки и тактически обувки.