АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню

ORIZO

ORIZO

Обувки Оризо - стил и качество на разумни цени!
Началото на италианската марка обувки ORIZO е поставена през 2000г. Благодарение на голямото разнообразие на предлаганата гама, качеството на използваните материали и технологии и конкурентните цени, марката бързо набира популярност в много страни от Европа. В производството на обувките Оризо използват множество технологии, за да постигнат желаното качество на своите продукти, като част от тях са:
eVent fabrics - Това е специален непромокаем и дишащ материал
CORDURA - Това е високо технологичен и устойчив на износване плат
Vibram - Подметките "Вибрам" са се доказали като световен стандарт в производството на обувки за професионална употреба, осигуряват ненадминато сцепление, което гарантира най-добро представяне, максимални ниво на комфорт и дълготрайно качество.
Thinsulate - Е лека топлоизолация за максимален комфорт. Независимо дали става дума за облекло или обувки, ботуши или ръкавици - можете да забравите за студа, защото изолацията винаги ви държи на топло.
Coolmax - Е материя, която включва ефективна система за управление на влагата на базата на влакна. Системата може да извежда перспирацията от тялото през тъканта, от където може да се изпарява бързо.
Използваните технологии позволяват на Оризо да произведат широка гама от продукти, подходящи за всеки сезон, а голямото разнообразие от цветове и външен дизайн биха задоволили и най-претенциозните клиенти.
При нас с марката Orizo ще намерите голямо разнообразие на ловни обувки, трекинг обувки, туристически обувки, тактически обувки и аксесоари за обувки.

Обувки 1464 Trango Brown Orizo
Обувки 302 Carezza Brown Orizo
Обувки 567 PRAGELATO Dark Brown Orizo
Обувки 1411 Jagd Brown Orizo
Обувки 209 Montreal Brown Orizo
Връзки за обувки A100 ORIZO
Връзки за обувки A150 кафяви ORIZO
Връзки за обувки A130 бели ORIZO
Обувки 13364 RIDGE FUMO Orizo
Натурална вакса A200 Orizo

Обувки Оризо – стил и качество на разумни цени! Голяма гама от италиански ловни обувки, трекинг обувки, туристически обувки и тактически обувки.