АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Обувки 331 Guardian Smoke Orizo

Нормална цена: 259,00 лв.

Special Price 155,00 лв.

Наличност в склада

Обувки 331 Guardian Smoke Orizo

Избери размер

* Задължителни полета

КоличествоКредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 28.16 лв. на месец

Характеристика
Sku 6500013
Марка ORIZO
ORIZO

Обувки Оризо – стил и качество на разумни цени! Голяма гама от италиански ловни обувки, трекинг обувки, туристически обувки и тактически обувки.

Обувки от италианската фирма Оризо, модел 331 Guardian опушени. Горницата им е изработена от водоустойчива велурена кожа и водоустойчива кордура. Подплатата им е комфортна за краката с Orizo WTP мембрата и Thinsulate топлоизолация. Характеристиките и качеството на използваните материали позволяват на краката да останат постоянно сухи, дори в екстремни метеорологични условия и гарантират отлична устойчивост на абразия и огъване, както и дълготрайност. Подметката е изработена от каучук с EVA хипер-грапава повърхност и множество грайфери против хлъзгане.


- Изработени от естествена кожа;

- Високо технологичен и устойчив на износване плат, проектиран от DuPont;

- Съчетава използването на изпитана водоустойчива и дишаща мембрана с конкретна "Bootie" конструкция, която се състои в производството на вътрешен чорап с топлинно заварени шевове, които позволяват да се запази непроницаемостта. Използването на Orizo WTP (Waterproof Technology) осигурява високо ниво на комфорт;

- Лека топлоизолация за максимален комфорт. Независимо дали става дума за облекло или обувки, ботуши или ръкавици - може да забравите за студа, защото Thinsulate изолацията винаги ви държи топло.

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)