АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Тениска Polo Elite Pro Black Texar

59,00 лв.
Наличен

Тактическа тениска в черен цвят с класически вид на риза и военен дизайн.

Избери размер

* Задължителни полета

Количество
Характеристика
Sku 860085555
Марка TEXAR
TEXAR

TEXAR (Тексар) е основана през 1992 г. и от самото начало си сътрудничи с американските военни бази в цяла Европа. Присъства на полския военен пазар от дълго време и непрекъснато се разширява. Благодарение на достигнатия и изчерпателен опит, Texar може да предложи продукти и услуги с най-добро качество на разположение. Texar е производител и вносител на военни облекла и тактически съоръжения.

Модерна тактическа тениска, Texar Elite Pro Polo с класически вид на риза и военен дизайн. Това е модел, който е спечелил специално признание от любителите на тактическо облекло. Тениската е изработена от устойчив материал POLI-CO, отлична категория. Тъканта е направена от 50% естествен памук и 50% твърди полиестерни влакна. Тази комбинация от материали осигурява добра абсорбация и бързо изпаряване на влагата. Памукът е дишащ, приятен на допир, хипоалергичен и антибактериален. Примесът на полиестер гарантира устойчивост на материала от разкъсване, износване и избледняване на цвета. За по-добра проветливост на под мишниците има вентилационни отвори от гъста мрежа. Мрежата осигурява добър въздушен поток и бързо изпаряване на потта. Ръкавите са завършени с ластични маншети, като разполагат с практични джобове с YKK ципове и ID велкро за прикрепяне на индефикатори и емблеми.
Яката е направена от дебел плат, което допринася за правилното й положение, а долният й ръб е подсилен с характерен разрез отстрани. 

Тениската е на полската марка TEXAR, която е започнала своята дейност през 1992 г. от сътрудничество с базите на американската армия и Европа. Многогодишният опит на TEXAR гарантира, високо качество, пълна функционалност и комфорт при всякакви условия. TEXAR осигурява производство в съответствие с военните на спецификация.

Технически данни:
Модел: Polo Elite Po
Цвят: черен
Професионална тактическа риза
Класическа вталена кройка, съчетана с военен дизайн
Устойчив материал ПОЛИ-CO, 50% памук, 50% полиестер
Тъканта е абсорбираща и бързо изпарява влагата
Изключително лека: 0,30kg
Устойчива на избледняване
Вентилирани подмишници
Ластични маншети на ръкавите
2 джоба на ръкавите с YKK ципове
2 ID велкро
Плоски шевове

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)