АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню

Предстояща доставка на Mossberg - USA

Сподели

От 1919 г., насам, Мозберг е световен лидер в разработването и въвеждането на иновативни системи в областта на оръжейната индустрия. Марката е световно известна с високото си качество, конкурентни цени и разрообразие на предлаганата гама. Много от продуктовите характеристики, въведени от Мозберг, са се превърнали в стандарти за висока оценка на съвременните оръжейни системи. Доказателство за високото качество и надеждност на предлаганите от Мозберг продукти е и фактът, че пушките-помпи на Мозберг са единствените, които се закупуват от правителството на САЩ и покриват и дори надминават военния стандарт Mil-S-3443.


Друга специфична характеристика е фактът, че Mossberg могат да се похвалят и с разнообразие в предлаганата гама, както и множеството опции за персонализиране на техните оръжия. Най-виден пример за това е серията 500 – пушки с голям спектър на ползване, включително от военни, ловци и любители.


Mossberg е марка, наложена с годините и утвърдена, като една от най-добрите в света. Безспорно можем да твърдим, че това са едни уникални оръжия с иновативен дизайн, широк спектър на приложение и възможност за персонализиране съобразно специфичните нужди на ползвателя. В заключение, ще завършим с  мотото на Мозберг „Повече от оръжие за цената си”.

 

Назад към всички новини

© Developed by CommerceLab