АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Нощна / Дневна оптика ATN X-Sight 4K 3-14x Pro Edition

-15%

Нормална цена: 1 749,00 лв.

Special Price 1 485,00 лв.

Купи до 15.08.2022 Наличен

Нощна / Дневна оптика с двуядрен процесор ATN X-Sight 4K 3-14x Pro Edition

КоличествоКредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 270.96 лв. на месец

Характеристика
Sku 7900391
Марка ATN International

ATN X-Sight 4K Pro 3-14x Ultra HD оптиката разполага с изключително чувствителен 4K ултра HD сензор с двуядрен процесор за захранване и запис на видео по едно и също време, а с добавения режим за нощно виждане можете по всяко време да имате оптика с висока резолюция и изображения във всички условия на осветеност. Тези прицели за нощно виждане от ATN могат лесно да бъдат настроени с удобната функция за еднократно заснемане и може да зададете на своя обхват да записва автоматично снимки които се активират от отката.

ATN X-Sight 4K Pro 3-14x е оптика за ден и нощ, която разполага с революционен сензор 4K 3864x2218 за доставяне на ясна картина на различна дистанция. При максималното увеличение от 14x не се наблюдава пикселация на изображенията. Изработена е от неверояно здрава алуминиева сплав и е проектирана да издържа на отката на висококалибрени оръжия. Моделите X-Sight 4K Pro са първите цифрови оптики с възможност на постоянен режим на работа на батерията без прекъсване от 18 часа, това е така защото имат супер малка консумация на енергия. Процесорът се намира в центъра на оптиката X-Sight 4K Pro 3-14x и е двуядрен Obsidian IV Dual Core, който работи на честота 60Hz и управлява серия от сензори и обработва големи файлове.

Оптиката ATN X-Sigth 4K Pro 3-14x за Ден и Нощ е снабдена с подобрен режим за нощно виждане HD Night Vision Mode и FULL HD пакет от 1800 пиксела. Разполага със система Recoil Activated Video, с чиято помощ заснемате преди и след като направите изстрела, без да е необходимо да се натиска бутон за запис преди всеки изстрел.

Obsidian Core е високо специализиран компютърен процесор, предназначен да управлява серия от сензори и да обработва големи файлове.

FULL HD - Използва сензор с висока разделителна способност, с различни варианти за нощно виждане.
Оптиката дава възможност за лесни и персонализирани настройки, за да направи вашето ATN устройство удобно за работа.

SMART RANGEFINDER е патентованият интелигентен далекомер (Range Finder), ще направи живота ви по-лесен от всякога. Само с две кликвания и просто преместване на обхвата ще можете да достигнете целта си. Веднъж в диапазона си, ще регулирате автоматично точката на въздействие. Няма повече мислене, запаметяване на диаграми или сложни изчисления.

SMART SHOOTING SOLUTION - Балистичните калкулатори никога не са били толкова лесни. Няма повече графики, сложни решетки и изчисления. ATN Obsidian Shooting Solution прави всичко. Влезте в обхвата с вашия Smart Range Finder далекомер, въведете данните за вятъра и оставете Obsidian Core да направи останалото, променете ъгъла на наклона, регулирайте разстоянието и мигновено точката на удара ще се смени, за да имате перфектния изстрел всеки път.

BALLISTIC CALCULATOR осигурява сигурност, независимо от атмосферните условия и профила на оръжието.

VIDEO RECORDING - Направете заснемане на преживяванията си в зашеметяващ Full HD 1080p формат. Няма повече пропуснати възможности и моменти, което се случват веднъж в живота. Запишете видеоклипове и правете снимки, за да пренесете приключенията си у дома, за да споделите с приятели, семейство и социални медии.

SMOOTH ZOOM - За разлика от много традиционни оптики, ATN дава възможност за гладко и чисто увеличение, което ви помага да се приближите до всеки един обект.

SMART USEFUL FEATURES - Полезни характеристики:
E-барометър - Базовият барометър ATN X-Sight 4K 3-14x Pro ви дава точни точни данни, така че да можете да се уверите, че всичко е наред!
Жироскоп - Подобрете способността за гладкък и ясен образ на място, като активирате вградения жироскоп и стабилизиране на изображението! Успокойте изгледа си и направете преживяването много по-забавно!
- Е-компас - Електронният компас ви информира точно в каква посока трябва да се насочите, за да можете да се придвижите малко по-близо и да получите по-добър изстрел в животното, което преследвате.

BLUETOOTH и WI-FI - Чрез използването на приложението ATN Obsidian можете да контролирате устройството си и да гледате предавания на живо. Свържете телефона или таблета си и вижте всичко.

Искате ли да видите какво сте записали досега? Няма проблем, след като сте свързали приложението чрез WiFi, отворете Галерията и възпроизведете най-новите си приключения. Всички ваши снимки и видеоклипове са на една ръка разстояние.

Оптиката Ден и Нощ ATN X-Sight 4K 3-14x Pro се предлага в комплект с три вида рингове за монтаж - стандартен 30мм, с пикатини релса, L-образен ринг. В комплекта има също и SMOOTH ZOOM, BLUETOOTH, WI-FI, мека връзка за окото, сенник, IR850 инфрачервен прожектор, USB-C кабел, калъф за оптиката, микрофибърна кърпичка за лещите.

Оптиката разполага с меню на български език.

Технически спецификации:

СЕНЗОР ATN 4K M265 Sensor, 3864 (H) x 2218 (V)
УВЕЛИЧЕНИЕ 3 - 14 X
ОБХВАТ 460 ft
ЗРИТЕЛЕН ЪГЪЛ 9 °
МИКРО ДИСПЛЕЙ 1280x720 HD Display
ПРОЦЕСОР ATN Obsidian IV Dual Core
РЕЗОЛЮЦИЯ 600 lp/mm
РАЗСТОЯНИЕ ОТ ОКОТО 90 mm
IP РЕЙТИНГ ВОДОУСТОЙЧИВ
РЕЗОЛЮЦИЯ НА ВИДЕО ЗАПИС 1080p @ 30/60/120** fps
МИКРОФОН Да
МИКРО SD КАРТА от 4 до 64 GB
МИКРО USB Да
MICRO HDMI Да
WIFI (STREAMING, GALLERY & CONTROLS) iOS & Android
BLUETOOTH ДА
GPS (GEOTAGGING, ELEVATION, ETC.) ДА
3D ЖИРОСКОП Да - GS7
3D АКСЕЛЕРОМЕТЪР Да
3D МАГНИТОМЕТЪР Да
E-БАРОМЕТЪР Да
ДАЛЕКОМЕР Да
SMART SHOOTING SOLUTION Да
RAV (RECOIL ACTIVATED VIDEO) Да
E-КОМПАС Да
ЗРИТЕЛЕН ЪГЪЛ Да
RETICLES Multiple Patterns & Color Options
МОНТАЖ Picatinny, Interchangeable
ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА (LI-ION) 8 - 12 часа
АКУМУЛАТОРЕН ПАКЕТ (16000 MAH) 22+ часа
ТИП НА БАТЕРИЯТА Internal Lithium Ion Battery
РАЗМЕРИ 13.8"x3"x3"/ 350x76x76 mm
ТЕГЛО 2.1 lb / 0.94 kg
ГАРАНЦИЯ Две години

 

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)