АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню

Mossberg

Mossberg

Mossberg - Повече от оръжие за цената си!

От 1919 г., насам, Мозбърг е световен лидер в разработването и въвеждането на иновативни системи в областта на оръжейната индустрия. Марката е световно известна с високото си качество, конкурентни цени и разрообразие на предлаганата гама. Много от продуктовите характеристики, въведени от Мозбърг, са се превърнали в стандарти за висока оценка на съвременните оръжейни системи. Доказателство за високото качество и надеждност на предлаганите от Мозбърг продукти е и фактът, че пушките-помпи на Мозбърг са единствените, които се закупуват от правителството на САЩ и покриват и дори надминават военния стандарт Mil-S-3443.

 

Сортирай по Показвай по
12
База за монтаж на оптика Mossberg
База за монтаж на оптика за модели Mossberg Patriot
База за монтаж на оптика за модели Mossberg Patriot/MVP
Гладкоцевна пушка 930 Combo Field/Deer, кал.12, 24" Mossberg
Гладкоцевна пушка 930 Pro-Series Sporting , кал.12, 28" Mossberg
Гладкоцевна пушка 930 Waterfowl , 28" BLACK SYN Mossberg
Гладкоцевна пушка M930 28" BEAD ACCU-SET WOOD Mossberg
Гладкоцевна пушка M930 28"/24" RBRS SYN Mossberg
Карабина  BLAZE-47 кал. 22 LR 16.5"  6-Pos Adj. SYN Mossberg
Карабина 464 Centerfire Lever-Action Straight Grip Mossberg cal. 30-30 Win 20"
Карабина 464 Rimfire Lever-Action - Straight Grip Mossberg, кал. .22LR, 18"
Сортирай по Показвай по
12

Друга специфична характеристика е фактът, че Мозбърг могат да се похвалят и с разнообразие в предлаганата гама, както и множеството опции за персонализиране на техните оръжия. Най-виден пример за това е серията 500 – пушки с голям спектър на ползване, включително от военни, ловци и любители.

Mossberg е марка, наложена с годините и утвърдена, като една от най-добрите в света. Безспорно можем да твърдим, че това са едни уникални оръжия с иновативен дизайн, широк спектър на приложение и възможност за персонализиране съобразно специфичните нужди на ползвателя. В заключение, ще завършим с  мотото на Мозбърг „Повече от оръжие за цената си”.