SKU
1861

M-SCOPE - Преносим детектор, тип "Врата"

M-SCOPE - Преносим детектор, тип "Врата"

Изчерпан
11500,00 лв.

     Напълно разглобяема платформа, даваща възможност за лесно и бързо сгъване, в рамките на няколко минути. Металодетекторът може да бъде изцяло разглобен и транспортиран до необходимото място от едно-единствено лице, инсталиран и готов за работа в рамките, буквално на 5 минути. Пригоден е за гарантиране сигурността на специфични публични места като училища, съдебни зали, нощни клубове, поправителни заведения, спортни и други публични събития. Предимството му е, че може да се използва без наличието на електрическа мрежа, както и на мероприятия на открито.

  • Издържливост на батерията - 40 часа.
  • Тегло - по- малко от 45 кг.
  • Обем - 1 раница, в разглобено състояние.

     Металодетекторът е изключително лесен за употреба. Работата на обслужващия персонал е редуцирана до наблюдаването на монитор. Приоритет на устройството е, че мониторът съсредоточава вниманието на органите на реда, вградената функция на самодиагнозата уведомява със звуков сигнал случаите, при които се изисква повишено внимание и използването на ръчен детектор.

     Интелигентен, динамичен, ефикасен - ако защитата е Ваша отговорност, M-SCOPE гарантира професионалното изпълнение на функциите Ви.

Комплектът включва:

  1. Ръчен металодетектор - CW 10.
  2. Фирмена изтривалка.
  3. Оперативен тестов елемент.
  4. Захранващи кабели.
  5. Опаковъчни колани.
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон