АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Лютив спрей за мечки Bear Pepper Mace - 260 ml

99,00 лв.
Наличен

Лютив спрей за мечки Bear Pepper Mace

Количество
Характеристика
Sku 803460
Марка Mace
Mace

 От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Спреят за мечки на Mace Brand Bear Spray е състав на Oleoresin Capsicum (OC) специална Bear Safe формула, естествена съставка, получена от люти чушки, която е регулирана с EPA и е с 2,0% концентрация на капсаициноиди. Като правило, концентрацията на петте основни капсаициноиди в цивилни и правоприлагащите спрейове варира от 0,18 до 1,33%, а тук е 2,0%, което го прави наистина мощен. При контакт OC Pepper предизвиква дразнене на очите, носа и белите дробове на мечката и резултатът е временна загуба на зрението, ограничаване на дишането и болезнено усещане за парене.

Защитните спрейове Mace® Brand Muzzle® са специално разработени, за да отговарят на изискванията на EPA за ефективна и хуманна защита срещу агресията на кучетата и заплашителни срещи с мечки.
Независимо дали тичате, карате колело, разхождате кучето си, ходите на туризъм или на къмпинг, защитните спрейове Muzzle® са идеалното средство за предпазване от атаки на животни.

Характеристики:
- Ефективен обхват : до 10 метра
- Размер: 260 мл.
- Формула: OC Pepper Bear Safe формула
- Струя - мощна мъгла

*Лютивият спрей против мечки на Mace Brand е в топ 5 класацията в САЩ за най-ефикасни спрейове за самозащита от мечки.

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

mace
James  / 9.03.2020 г.
This is my number 1 bear spray
(Най-ниската е 1, най-високата е 5)
Можете да харесате също Представяме Ви сходни продукти