АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Тактическа модулна ръкохватка MVF-515 RED

-45%

Нормална цена: 1 349,00 лв.

Special Price 739,00 лв.

Наличен

Уникална ръкохватка с лазерен целеуказател и фенерче.

КоличествоКредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 134.84 лв. на месец

Характеристика
Sku 60083
Марка Crimson Trace
Crimson Trace

Световно известните Лазерни целеуказатели

Crimson Trace проектират всеки продукт - да бъде най-добрият лазерен мерник,който може да се купи по отношение на качество, издръжливост и надеждност.

SKU: MVF-515 RED (60083) 

     Предлаганата от фирмата „Кримсън Трейс” (Crimson Trace) тактичeска модулна ръкохватка е предназначена за полуавтоматичните пушки M&P15Т, както и за подобни модели, разработени на базата на AR-15. Ръкохватката се поставя на долната релса на оръжието и може да се мести по хоризонтала, като по този начин се напасва на индивидуалните особености на стрелеца. От дясната и страна има отвор за поставяне на тактически фенер, а от лявата – гнездо за лазерен целеуказател. В ръкохватката са поместени 2 бр. литиеви батерии тип CR 123, с които се захранват фенерчето и целеуказателя. От двете страни на ръкохватката има бутони за включване и изключване на аксесоарите. Двустранното им разположение позволява бързо включване при необходимост на едното или другото или двете едновременно. Фенерчето има две степени на яркост – 150 или 200 Lumen, а лазерният целеуказател e с червен лъч и може да „прихваща” целта на разстояния до 50 метра. Предлага се модификация и със зелен лъч.
Ръкохватката се състои от три основни части – корпус от алуминиева сплав марка 6061-Т6, а двете странични части са от твърд полимер с гумирана външна повърхност. MVF-515 RED е уникален аксесоар и със своите възможности позволява на боеца да реагира бързо при различни ситуации, както и да води точен огън при влошена видимост. Предназначена е за армията и спец частите на полицията.
 

 

   

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)